Månedlige arkiver: april 2015

Døde EKT-brikker

postFlere av oss har i vår opplevd at EKT-brikkene våre ikke virker lengre, og får våre løp ødelagt. Det gjelder flere versjoner av brikken. Materialforvalter Bamse er i samtaler med Emit, og har også bestilt flere nye brikker.

Brikkene skal stort kunne vare i 10 år, men det finnes også brikker som har vart i 15 år. Andre brikker har kortere levetid. Det er litt tilfeldig, så det gjelder å følge med. Garantitiden er 5 år. Noen av brikkene vi har i klubben har begynt å dø relativt tidlig.

Marit Johnsen kommer med følgende tips: Ellers ser vi stadig at brikker dør ut. Husk å se om det blinker på startposten når dere nuller i startøyeblikket. Gjør det ikke det er brikken død. Når avleser viser et 2 tall på avlesning tyder det også på at brikken er død.

Så: sjekk brikken din. Virker den ikke lengre, ta kontakt med Bamse.

Share

Resultater Saltensprint 2 Grønnåsen

I dag var det dessverre noen som hadde det morsomt og flyttet rundt på poster. På langløypa var det 3 ulike poster som underveis i løpet var borte deler av tiden. Det er derfor umulig å lage noen rettferdig resultatliste. Så etter å ha konferert med Anders er vi enig om at løpet må annuleres. Regner med at flere allikevel ønsker å sammenligne de strekktidene som kan sammenlignes, legger derfor ut strekktidslisten urangert.

Saltensprint_2-2015_Gronnasen_Strekk

 

 

Share

Bilder fra Grønnåsen 28.april

Årets andre Saltensprint. Våren kommer, våren kommer nå…. snart.

Share

Saltensprint nr. 2 – 2015: Grønnåsen skole

Skrevet av Morten Selnes

EDIT: Gratulerer med dagen (mandag) – og runddag – til løpsleder Morten Selnes. Vi er alle glade for det viktige arbeidet du gjør inn mot NM-uka neste år. Vi synes alle det er kjempeflott å arbeide sammen med deg.

FORHÅNDSPÅMELDING EVENTOR (Første løp hadde 40 forhåndspåmeldte, som er ny rekort. Men vi kan bli enda flere!)

Kartklipp Grønnåsen

Kartklipp Grønnåsen

Sprintløpet på Grønnåsen skole den 28. april er det 2. sprintløpet i Saltenkarusellen. Det blir nybegynnerløype og Råtassløype. A-løypa blir på ca 2,5 km og går i vekslende villastrøk med skogsterreng og mer åpent
terreng omkring skolen.

Løypelegger er Oda Furuholmen. Løpsleder er Morten Selnes. Start kl 18:00 fra Grønnåsen skole. Ta av mot nord fra RV80 i Grønnåsenkrysset. Husk påmelding på Eventor!

Share

O-gruppas logo

De med skarpe øyne ser kanskje at logoen øverst på siden har endret seg litt. Den hvite fargen mellom ringene er fjernet, og fargene er justert noe. Takk til Per Dalhaug og Bamse Bjørseth.

Justert logo

Justert logo

Gammel logo

Gammel logo

Share

Bilder fra Bodøsjøen 20.april

Saltensprint og sesongåpning!

Share

B&OI satser på NNM i Alta

Skrevet av Terje Olsen

Informasjon fra reiselederne til NNM i Orientering 2015 kan lastes ned her (pdf): Reiseopplegg til NNM Orientering i Alta 14-16 aug 2015

Det ble under årsmøtet oppfordret «til å reise kjerringa i 2015» med hensyn til antall deltakere fra B&OI. Vi er derfor tidlig ute med informasjonen, slik at dere allerede nå kan starte med planleggingen av turen. Vi oppfordrer medlemmer i alle aldre til å ta turen til Alta!

Etter hvert som dere bestemmer dere for å dra, ønsker vi fortløpende tilbakemelding per epost til Morten Tjønndal eller Terje Olsen. Opplys også om reisemåte, og om når dere reiser.

Etter at innbydelsen fra Alta O-lag er mottatt, vil informasjonen bli oppdatert med flere detaljer.

Share

Innbydelse til Nordland 3-dagers

Offisiell hjemmeside.

Innbydelse er nå lagt ut (pdf-fil): Innbydelse3dagers

Påmelding er også lagt ut i eventor.

Opplev Nordland på sitt aller vakreste i  juni med lyse netter og irrgrønne marker. Spennende terreng og vakre omgivelser fra begynnelse til slutt.  En unik sjanse til å oppleve god, gammel o-stemning der fokus er på terreng, løyper, kart og naturopplevelser.  Det første sprintløpet på fredagskvelden går i Fauske sentrum.  Det andre og tredje løpet går i  vakker klassisk nordnorsk fjellbjørkeskog i Sulitjelma ved innfallsport til Junkerdal nasjonalpark. På lørdagen er det langdistanse. Siste løpet på søndagen er mellomdistanse og går klassisk lettløpt nordnorsk terreng ved en av innfallsportene til Junkerdal nasjonalpark.Vakre omgivelser med Sulisbreen i bakgrunnen. Alle løpene er også KM for Nordland, så vi ønsker alle velkommen for å ta del i denne opplevelsen, høyne nivået og for at flere skal få anledning til å delta på disse spennende stedene. Arrangementet passer fint å kombinere med trening til NM-uke i 2016 på Fauske og i Bodø.

Share