B&OI UNG

Orienteringstrening for ungdom / juniorer.

B&OI Orientering har etablert en gruppe for ungdommer og juniorer, kalt B&OI UNG. Tilbudet er primært til ungdommer i aldersgruppen 13-21, det vil si aldersklassene f.o.m D/H 13-14 t.o.m D/H 21.

Formålet med B&OI UNG er å gjøre orienteringssporten attraktiv for ungdommer og unge voksne, og å skape sunne interesser og glede ved være i fysisk aktivitet i naturen. Gjennom å bygge en god ungdomsgruppe ønsker vi å videreføre og forsterke den gode orienteringsmiljøet i Bodø og omegn.

B&OI UNG tilbyr treninger med fokus på å utvikle fysiske og orienteringstekniske ferdigheter. Vi vil også etablere og legge til rette for sosiale arenaer og møteplasser som skaper samhold blant ungdommene. Vi har torsdager som fast treningsdag, og etterstreber å ha treninger gjennom hele året bortsett fra i ferier og høytider. Vi tilpasser treningene til sesong og klima, og vil være ute i skogen så lenge forholdene gjør det mulig. 

Informasjon om treninger, samlinger og aktiviteter gis gjennom Facebook-gruppen B&OI UNG. Vi bruker Spond til å melde seg på treningene.

B&OI UNG har p.t ingen egen treningsavgift, men vi forutsetter at deltakerne er medlem i B&OI Orientering eller Tverlandet IL.

Ønsker du å bli med? Følg denne lenken for å se hvordan du kan bli medlem i B&OI orientering!

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Elin Högstrand (elin.hogstrand@hotmail.com) eller Eirill Pettersen Buvik (mail@eirill.info).

Share