Månedlige arkiver: mai 2023

Resultater tomannsstafett 2023 – Vatnlia

Som i fjor, 12 lag stilte i nydelig vårvær (kuling, regn og 3-4 grader). En bragd bare å velge å løpe stafett i dette været, flere ble nok veldig kalde. Dette er de tøffeste av de tøffe.

Det var litt brikkekluss for et av lagene, jeg har godkjent dem likevel. Jeg har godkjent alle, og alle fortjener å være på førsteplass. Men jeg har nå satt opp en resultatliste, og best tid hadde Martin Hoset og Erlend Mathias Olsen. Eirill Buvik og Dominic Ditri var hakk i hæl. Og for en flott og tøff gjeng med nybegynnere, tøft å stille opp i dag. Jeg fikk ikke til å ordne annerledes enn dette, så om du må lete og undersøke litt for å finne hvem som løp raskest på de ulike strekkene.

Share

2-mannsstafett – 30.mai – Vatnlia

Kommende tirsdag er det duket for årets morsomste løp, 2-mannsstafett! Løpet går på Vatnlia. Praktisk info:

  • Det er ikke forhåndspåmelding i Eventor.
  • Oppmøte senest 18:00. Fellesstart 18:15.
  • Det er 3 sløyfer av 1 km på B-nivå. Alle skal løpe alle sløyfene.
  • Brikken fungerer som stafettpinne.
  • Løypelegger Øyvind Olsen oppfordrer til å sette opp lagene etter PRI – dvs. at alle lag kan vinne.
  • De som ikke har noen å løpe med, får det før start.
  • Det blir en nybegynner-løype. Pga. et utfordrende terreng, så er denne delvis merket.

Under ser dere parkering og samlingsplass. Det er ikke lov å parkere ved leirskolen. Det oppfordres til samkjøring pga. lite parkering. Bilde, se facebook.

Vel møtt!

Share

Saltenkarusell 1-23 Mørkvedmarka

Velkommen til årets første Saltenkarusell! Tirsdag 02.05, fri start fra kl. 18-19.

Hvor: Oppmøte ved Mørkvedmarka skole. Se samlingsplass (målmarkeringen) og parkeringsmuligheter på kartbildet. Det blir ordinært skogsløp. Tidligere i uka lå det fortsatt mye snø igjen i terrenget, men denne var for det meste hard og fin å løpe på med unntak av enkelte partier.

Løypene: N: 1 km (1:4000) C: 2 km (1:7500) B: 2,6 km (1:7500) A4: 4,1 km (1:7500) A6: 5,3 km (1:10000). N-løypa har start på samlingsplass. De resterende løypene har start ca. 500m opp langs lysløypa.

Share