Månedlige arkiver: november 2020

Vintertrening 26.11, 18:30 Maskinisten

Torsdagstrening i morgen – kl 1830 i Maskinisten

I morgen er det fellestrening med utgangspunkt fra Maskinisten. Hovedfokus er å få en fin løpeøkt ute, men vi skal også bruke kart og trene litt lese kart i fart og planlegge strekk.For å planlegge treningen mtp deltakelse samt for å ha oversikt iht smittevernregler er det viktig at alle melder fra i Spond om dere tenker å delta eller ikke.De som ikke er med i Spond kan registrere seg med følgende gruppekode:https://group.spond.com/FANRM

Share

O-boka 2020 som julegave?

Klubben har fått tilbud, og hvis det er interesse for det, så kan vi sende en samlet bestilling slik at vi oppnår litt rabatt.

Pris for en bok med sending er 499 kroner. For fem bøker er prisen 1950, dvs 390 pr- bok inkludert forsendelse. 3700 for 10 bøker.

O-boka er i stor grad som vanlig, men det er også nye vinklinger og saker. Det er lengre bakgrunnshistorier om klubber og personer. Kritiske kommentarer og ikke minst portrett av familier og løpere som har preget årets sesong eller mange sesonger tidligere i norsk o-idrett, sier Ivar Haugen, Orienteringsforbundets pressesjef. Hele boka er 232 sider i A4-format og innbudet. Det er 60 kart fra hele landet.
Hvis det er interesse, så kan klubben sende en samlet bestilling. De som ønsker en eller flere bøker, bes melde fra via e-post eller pm til meg innen 1.desember, så bestiller vi inn.
(Boka kan også bestilles direkte fra Erik Borg, 930 11 422 www.o-boka.no

Share

B&OI UNG: Orienteringstrening for ungdom / juniorer

B&OI Orientering har etablert en gruppe for ungdommer og juniorer, kalt B&OI UNG. Tilbudet er primært til ungdommer i aldersgruppen 13-21, det vil si aldersklassene f.o.m D/H 13-14 t.o.m D/H 21.

Formålet med B&OI UNG er å gjøre orienteringssporten attraktiv for ungdommer og unge voksne, og å skape sunne interesser og glede ved være i fysisk aktivitet i naturen. Gjennom å bygge en god ungdomsgruppe ønsker vi å videreføre og forsterke den gode orienteringsmiljøet i Bodø og omegn.

B&OI UNG tilbyr treninger med fokus på å utvikle fysiske og orienteringstekniske ferdigheter. Vi vil også etablere og legge til rette for sosiale arenaer og møteplasser som skaper samhold blant ungdommene. Vi har torsdager som fast treningsdag, og etterstreber å ha treninger gjennom hele året bortsett fra i ferier og høytider. Vi tilpasser treningene til sesong og klima, og vil være ute i skogen så lenge forholdene gjør det mulig. 

Informasjon om treninger, samlinger og aktiviteter gis gjennom Facebook-gruppen B&OI UNG. Vi bruker Spond til å melde seg på treningene.

B&OI UNG har p.t ingen egen treningsavgift, men vi forutsetter at deltakerne er medlem i B&OI Orientering eller Tverlandet IL.

Ønsker du å bli med? Følg denne lenken for å se hvordan du kan bli medlem i B&OI orientering!

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Elin Högstrand (elin.hogstrand@hotmail.com) eller Eirill Pettersen Buvik (mail@eirill.info).

Share

Anbefaling om en pause i fritidsaktiviteter for ungdom i ungdoms- og videregående skolealder, fra idag 6.11. tom søndag 15.11. pga smittesituasjonen i Bodø

Klubben har mottatt flg anbefaling via Bodø idrettsråd:

Til alle idrettslag i Bodø kommune,

På pressekonferansen til Bodø kommune kom det følgende anbefalinger angående idretten;

Med bakgrunn i de nye nasjonale retningslinjene, og smittesituasjonen i Bodø kommune anbefales det at ungdom i ungdoms- og videregående skolealder tar en pause fra fritidsaktiviteter i en tidsbegrenset periode. Denne anbefalingen gjelder fra nå til og med søndag 15. november.

Bodø kommune har tillit til at anbefalingen etterleves ettersom den er målrettet mot gruppen hvor det har oppstått smitte den siste uken, og Bodø kommune ønsker alle å komme tilbake til den nye normalsituasjonen igjen.

Med vennlig hilsen

     Hilde Ånneland

      Daglig leder

Share

Deltakerpremier Stolpejakten i Bodø 2020

Premier til de 10 heldige med min 50 registrerte stolper i Bodø 2020, er trukket ut og følgende deltakere kan hente gavekort:

Kay Arne Hansen, Liv Håland, Vigdis Larsen, Odd Arne Moen, Marit Agnes Nordahl Nergaard, Edward Pegg, Marianne Pettersen, Morten Selnes, Ivar Magnus Veland og Kjell A. Øines

Gavekortet kan hentes i Mørkvedhallen fredag 6.november kl 18-1930, eller ved å kontakte 91320665 for avtale.

Vi gratulerer de heldige vinnerne.

Share