Månedlige arkiver: mai 2022

Resultater tomannsstafett – Skihytta

12 lag stilte til start på stafetten. Ola og Karen måtte bruke to brikker, så her er tiden på Ola sine to siste etapper langt inn med samlet tid som siste strekk, slik at slutt tid for laget bør være høvelig korrekt. Olas strekktider for de to siste etappene ligger under enkeltløpere.
Det er ikke foretatt noen postkodekontroll, så her satser jeg på at alle har stemplet korrekt:-)

Her er resultatene:

Share

Årets fartsfylte 2 mannstafett 31.5. kl 18 ved Skihytta

Løpsleder Lars Petter Rekkedal og løypelegger Martin Hoset med løypeutsetterassistentene Per R og Leif Magne som setter ut postene. Det kommer til å bli fartsfylte løyper som passer for alle.

Fellesstart: kl 18:15.

Samlingsplass ved Skihytta ved Søløyvatnet. Ca. 100m å gå til start.

Parker ved Søløyvatnveien

Av hensyn til sekretariatsarbeidet anmodes lagene om å være tidlig ute med lagoppstilling og lagets brikkenummer. Sekretariatet åpner kl 17:30 (samlingsplass). Vær gjerne kreative i dannelsen av lag, det er morsomst om det blir en spennende kamp mellom flere lag.

Lagene skal løpe med samme brikke. Informasjon gis ved start.

Stafetten består av 3 korte løyper (ca. 1 km). Det er lav vanskelighetsgrad (B-nivå), slik at alle kan være med om de vil.

Det er også laget en egen nybegynnerløype (N-nivå). Der er det tydelige detaljer og gode ledelinjer.

Lagets løpere skal løpe alle løypene, dvs til sammen 6 etapper. Brikken og kartet overleveres neste løper. Kartet leveres inn når begge løperne har løpt den, før kartbytte til neste kart.

Deltakere som ikke vil løpe stafett får starte etter fellesstarten og kan velge om de vil ta 1, 2 eller 3 løyper.

Det er ikke forhåndspåmelding i Eventor til dette løpet

Velkommen til fartsfylt stafett!

Share

Alle som kan, stiller i årets 17.mai Borgertog!

B&OI Orientering er tildelt plass nr 38 i Borgertoget som starter fra Bankgata kunstgressbane kl 16. Frammmøte kl 1530. Noen tar med o-flagg og mest mulig grønt løv i passende lengde.

Klubben stiller med banneret Orientering på 1-2-3 i front, og som vi ber Fart-med-kart gruppa ta med. Vi sørger ellers for minst 10 nye o-poster og mest mulig grønt løv, sammen med individuelle flagg, og det er en selvfølge at alle medlemmer stiller opp og markerer vår idrett på samme positive måte som vi har klart de siste år. Vi gleder oss til å delta igjen, etter to års opphold!

De som har klubbjakke bør bruke den i borgertoget utenpå dressjakka, budnadskledde slipper.

https://cdn.bodonu.no/bundles/global/uploads/articles/10/220504BK17maiProgram2022220x320.169873.jpg

Share

World Orienteering Day ved Hunstad barneskole

Alle grunnskoler i Bodø har snart fått nye, oppdaterte skolekart, og ved Hunstad barneskole vil vi benytte kartet når WOD dagen skal markeres. Elevene der vil få mulighet til løpe samme nybegynnerløypa som ble brukt på tirsdag og ta i bruk det oppdaterte skolegårdskartet. I tillegg vil klubben sette ut Ekt-postenheter og henge ut vanlige postskjermer, samt sette opp start- og målseil, og låne ut Ekt-løpsbrikker og lese tidene på Mtr. Vi satser på å få noe pensjonister til å hjelpe til med det praktiske når skolen har bestemt seg for dag de vil gjennomføre dette.

Tekst postbeskrivelser vil være trykket på baksiden av løpskartet.

Skolen vil også få utdelt et klassesett av Stolpejakt 2022 brosjyren.

Share