Månedlige arkiver: september 2022

Terrengsperring NM Sprint 2024 i Bodø

Orienteringsforbundet (NOF) har nå lagt inn terrengområdet som er sperret for all orienteringstrening og rekognosering til etter at NM 2024 er avviklet.

I sperretiden er det kun tillatt å ferdes på «tillatte veier» og uten kart
Tillatte veier er angitt med grønn farge.i kartet..
Utøvere som bor, arbeider eller går på skole i området kan søke om dispensasjon for å delta.
I søknaden må det oppgis hvilke veier man har behov for å benytte.

Her er lenke til kartet som viser sperret område

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Ty0mN9pGReL7mAXSvXWoEdVI-fc&ll=67.2814534432764%2C14.386875118225126&z=15

.

Share

Historisk oversikt Saltendilten

Saltendilten har blitt arrangert siden 1971.

Har du vært med 1 gang får du en bronse-pin. Så blir man premiert etter hvert som man har deltatt 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 og nå i år endelig 50 ganger. Denne fantastiske prestasjonen sto Bamse Bjørseth for, og neste på lista er mest sannsynlig Per Rekkedal.

Hvor mange ganger har du vært med? Last ned pdf-en her.

Share

Referat fra Styremøte 5 den 21.sept 2022, samt tilbud på VEIVALG

Referatet kan leses her

Magasinet VEIVALG, ønsker et tettere samarbeid med O-klubbene og har en avtale med Orienteringsforbundet som gir rabatt på abonnement til orientsklubbene. De ønsker derfor å tilby medlemmene i B&OI Orientering og andre o-klubber, deres magasinet Veivalg til en spesial- pris.
Tilbud års abonnement med 4 utgivelser av magasinet, og tilgang til alt innhold og alle digitale magasiner på nettsiden Kr. 399,- (kontra 560,- pr år som er veil. pris) Tilbudet gjelder både klubben og klubbmedlemmer som allerede er abonnenter (de får da redusert prisen sin) og nye som ønsker å bli abonnenter.
Vi legger derfor tilbudet ut på vår hjemmeside,med direkte link til veivalg@aboservice.no, slik at medlemmer som vil benytte seg av tilbudet kan sende sin medlemsinformasjon (navn, postadresse, tlf, e-post og klubb) på e-post til oss.KLUBBTILBUD

Share

Saltendilten for 50.gang for Bamse!

Saltendilten er et langdistanse orienteringsløp som i år kombineres med KM ultralang. Det gjennomføres på søndag 18.september med start ved Bueskytebanen ved Søløyvatnveien Mål er ved Skihytta. Løypelegger er Ola Svahn.

Saltendilten ble første gang arrangert i 1971. Gjennom mange år var det tradisjon med start ved Vatn Vatnet og med mål i byen, med matstasjoner på Erlingbu og ved Skihytta og med kartbytter underveis. Løpet har tradisjonelt vært et tur-o-løp med relativt lett orientering. Det har samlet mange løpere opp gjennom årene; turorienterere, mosjonister, langløpspesialister, skiløpere, militære og «vanlige» o-løpere. Ansgar Pettersen fra Valnesfjord og Carl Bamse Bjørseth tronet lenge i lag på toppen av deltakeroversikten, med ikke ukjente Per Rekkedal like bak.

Nå er det bare Bamse på toppen, og hans store mål for denne sesongen er å fullføre Saltendilten for 50.gang! Det er litt av en prestasjon og sesongmål!

Vi håper mange benytter muligheten til også å delta i år, og ikke minst heie fram Bamse og de andre som kommer i mål etter nok et gjennomført Saltendiltløp på søndag. Mulighet for kjøp av kaffe mm.

De er heller ikke for seint å melde seg på,via Eventor, og hvis du ikke tenker å løpe så kan du ta en søndagstur til B&OIs Skihytte ved Sølyvatnet og hei på løperne som komme i mål.

Share

Resultater klubbmesterskap/PRIO Heggmoen 6.9.2022

Årets klubbmesterskap – første mann til mål- løpet ble arrangert på Heggmoen i dag med Joar som løypelegger og Marte som løpsleder.

Årets klubbmester ble Steve Samuelsen

Klubbmester Steve og Anna som ble nr 3

Under er resultatene fra klubbmesterskapet.

Strekktidene finner du her:

Share

Klubbmesterskap 6.september på Heggmoen

Oppdatert 5.9 med startliste

Løpsleder Marte gir følgende info:

På tirsdag skal årets klubbmester kåres!

Løpet finner sted i Heggmoen, med arena på Heggmoen kraftverk. Parkering skjer på den store parkeringsplassen på motsatt side av veien for kraftverket.

Løypelengden er 3,7 km og vanskelighetsgraden tilpasset fra 13 år og oppover.Det vil være et eget tilbud til N/C-løperne. Bildet under viser veien til start.

Startlister kommer i løpet av morgendagen, så følg med!
Løpet gjennomføres som vanlig i omvendt jaktstart, og første B&OI’er i mål går av med den jeve tittelen som klubbmester 2022!

For de som ikke har deltatt på eller hørt om klubbmesterskapet tidligere: Det lages en startliste ut fra hvordan man har løpt på tidligere saltenkaruseller. Det er derfor ikke fri start som på de ordinære løpene. Alle løper samme løype. De antatt sterkeste løperne starter til slutt, og startrekkefølge og -intervall gjør at alle i teorien skal kunne komme først i mål og bli klubbmester!


Vel møtt!

Share