Månedlige arkiver: mai 2016

Resultater to-mannstafett 31.mai 2016

Oppdatert 1.6

Godt oppmøte på dagens stafett. Løypelegger har gjort en flott jobb, men antall poster pr lag var mer enn tidtakersystemet taklet. Ved innlesing fra MTR til Motime fikk jeg varsel om at tider ble feil da antall poster var over maks antall, kun 44 poster kom inn.

Jeg har manuelt lagt inn totaltidene som Bamse har skrevet ned. Dette er brikketider, så de vil ikke være helt korrekte.

På rekruttstafetten og for de som løp individuelt er strekktider med.

To-mannstafett_Strekk

Share

2-mannsstafetten 31.mai 2016 (med rekruttene)

Arena: Gapahukene på Bestemorenga

Fellesstart: kl 1815.

Av hensyn til sekretariatsarbeidet anmodes lagene om å være tidlig ute med lagoppstilling og lagets brikkenummer. Sekretariatet åpner kl 1730.

Stafetten består av 3 løyper a ca 1,5 km. Lagets løpere skal løpe alle løypene dvs til sammen 6 etapper. Lagets felles brikke er lagets «stafettpinne».

Deltakere som ikke vil løpe stafett får starte etter fellesstarten og kan velge om de vil ta 1, 2 eller 3 løyper.

Rekruttene:

Det blir egen rekruttstafett med 3 løyper på ca 500m. N-nivå. Samme gjennomføring som «voksenstafetten» med fellesstart kl 1800. Kart deles ut på forhånd og det tillates skygging. Hvis det er rekrutter som ikke vil delta i stafett er det mulig å gjennomføre en eller flere av rekruttløypene individuelt. Det blir også enkel kafe med salg av kaffe (10 kr) og kake (20kr). Så ta med KÆSH!

Share

NM-dugnad Hellevik skole fredag 3.juni kl 18:00

hellevikdugnadArenaen på Straumøya trenger vårrydding! Ta med arbeidshansker, ? & det du har av følgende: Spade, spett, rive, ryddesag, greinsaks, trillebår, motorsag m/verneutstyr!

Gi beskjed i kommentarfeltet til den tilhørende tråden på facebook + SMS til Jan Prytz (91860219) om at du stiller ?? + hva du slags redskap tar med!

Det oppfordres til samkjøring. Vel møtt!

Tid og sted: Hellevik skole på Straumøya, fredag 3.juni kl 18:00.

Noen bilder fra Hellevik skole tatt på befaringen 13.mai:

Share

Borgertoget 2016

17mai17. mai tog med B&OI orientering i borgertoget. Oppmøte på Bankgata kl 1530, avmarsj kl 1600. Plassering: nr 46, etter Bodø voksenopplæring, og foran Bodø bordtennisklubb. Antrekk: Bunad/festantrekk eller klubbtøy/NM genser.
Gratulerer med dagen til dere alle! Vi sees.

Share

Befaring på NM-arenaene

2016-05-13_StraumøyaFredag 13. og lørdag 14. mai var sentrale deler av arrangementskomiteen på befaring på Straumøya og Klungset. Det var fokus på arenautforming i forhold til løyper og arrangementet ellers. Bildet er fra «publikumskollen» ved Hellevik skole på Straumøya. Det var litt surt og kaldt, men slik er det jo ofte i mai.

Vi gleder oss til september.

Share

Ungdomssamling NOOK på Finneid 27.-29.mai

innbydelse Finneid-bilde

Nå er det snart klar for årets ungdomssamling i Nordland. Alle økter går på Finneidkartet, i et terreng som anses relevant for langdistansen til NM i Klungsetmarka.

Innbydelse: https://bodo-orientering.no/wordpress/wp-content/uploads/2016/05/Kretssamling-Finneid.pdf

Påmeldingfrist er 24.mai og påmelding gjøres i Eventor, bruk denne linken: http://eventor.orientering.no/Events/Show/7214

 

Share