Kategoriarkiv: Nordland 3-dagers

Nordland 3-dagers 2016

50-årsjubilanten Mo OK arrangerer kretsmesterskap/Nordland 3-dagers 17-19. juni.

13423973_1608340199478462_4558642225773375855_nKM er vårens viktigste klubbsatsing folkens! Vi fyller bilene! Idrettsutvalget oppfordrer særlig våre yngste m/foreldre til å bli bedre kjent og til teste ut nytt terreng (..som Mo & B&OI-karene på bildet gjorde det for noen små år siden …)

Vi satser på felles overnatting!
Påmelding i Eventor er åpnet! Meld deg på så vi vet hvor mange biler og overnattingsplasser som trengs.

 

Tillegg fra websjefen:

PM ligger på NOOKs facebookside (hjemmesiden til NOOK flyttes for tiden).

PM er også lastet opp her: PM KM2016 v1

 

Share

Pressemelding Nordland 3-dagers

Det er med glede og forventning vi inviterer til orienteringsfest på Fauske 19.-21. juni, med et nasjonalt løp: Nordland 3 dagers.
3dagersfinneidFredag 19. juni blir det sprint på et helt nytt orienteringskart på Fauske. Start og mål blir ved Vestmyra skole.
Lørdag og søndag 20.-21. juni blir det langdistanse og mellomdistanse på et resynfart kart over Finneidfjellet. Dette er et veldig flott orienteringsterreng. Arena blir Finneid skole. Løypelegger er Håvard Berg (fra Tverlandet IL) som også har resynfart kartet.
B&OI orientering har markedsført Nordland 3 dagers som en nasjonal begivenhet, og responsen er veldig god. Allerede er en landslandsløper – Bjørn Ekeberg (Tyrving IL) og flere toppløperere i norgestoppen påmeldt.
I tillegg kommer 4x verdensmester Tore Sagvolden (Østmarka OK). Der er også påmeldt løpere fra svenske og finske klubber.
Dette blir en god generalprøve for o-løperne som skal delta i Norgesmesterskapet i orientering i 2016, der både NM i langdistanse og NM stafett skal arrangeres i Klungsetmarka, på Fauske, 8-11. september 2016.
B&OI orientering har inngått et gjensidig samarbeid med langrennsgruppa i Fauske IL om NM uka i orientering og Hovedlandsrennet på ski i 2016, bl a med utveksling av mannskaper.
Nordland o-krets har et langsiktig ønske om å øke orienteringsidretten i Indre Salten. Derfor arrangeres Nordland 3 dagers på Fauske i år, og 2 av 4 løp under Norgesmesterskapet i orientering i 2016 skal være på Fauske, under den såkalte NM uka.
Nordland 3 dagers vil sette Fauske på Norgeskartet mht spennende o-løp denne sesongen.
Med hilsen
Torkel Irgens
Leder i B&OI orientering
Mob 90831739
Share

Innbydelse til Nordland 3-dagers

Offisiell hjemmeside.

Innbydelse er nå lagt ut (pdf-fil): Innbydelse3dagers

Påmelding er også lagt ut i eventor.

Opplev Nordland på sitt aller vakreste i  juni med lyse netter og irrgrønne marker. Spennende terreng og vakre omgivelser fra begynnelse til slutt.  En unik sjanse til å oppleve god, gammel o-stemning der fokus er på terreng, løyper, kart og naturopplevelser.  Det første sprintløpet på fredagskvelden går i Fauske sentrum.  Det andre og tredje løpet går i  vakker klassisk nordnorsk fjellbjørkeskog i Sulitjelma ved innfallsport til Junkerdal nasjonalpark. På lørdagen er det langdistanse. Siste løpet på søndagen er mellomdistanse og går klassisk lettløpt nordnorsk terreng ved en av innfallsportene til Junkerdal nasjonalpark.Vakre omgivelser med Sulisbreen i bakgrunnen. Alle løpene er også KM for Nordland, så vi ønsker alle velkommen for å ta del i denne opplevelsen, høyne nivået og for at flere skal få anledning til å delta på disse spennende stedene. Arrangementet passer fint å kombinere med trening til NM-uke i 2016 på Fauske og i Bodø.

Share