Kategoriarkiv: innbydelse

Klubbmesterskapet 2021 – 7. september

Førstkommende tirsdag, 7.september, er det klart for årets morsomste løp, klubbmesterskapet – eller som det også kalles – «Alle kan vinne løpet».

Martin Hoset og Anders Kure har laget startliste ut fra SRI-beregninger. Kort sagt er startlisten beregnet ut fra nivået man har holdt i år, og første mann eller kvinne i mål vinner.

Startliste: (kan justeres, følg med på facebook), se nedlastbar excelfil under. Der ligger det også en kort forklaring hva som ligger bak beregningene.

Arena er Vanntårnet på Mørkved. Lengde: 3.2 km. Oppmøte i god tid før ditt starttidspunkt.
Det blir også N- og C- løype. Ingen forhåndspåmelding!

Sett av dagen, mer info kommer når det nærmer seg😊

Bamse har blitt klubbmester før, klarer han å gjenta bedriften?

Adelskalender og info til nye løpere:

1 løype/klasse felles for alle fra og med 13 år og opp. 3,2 km. Omvendt jaktstart etter SRI, de beste starter til slutt. Første løper i mål vinner. Det blir spennende og tett mot slutten! Du finner starttida di i excelfila på sida her. Ta kontakt om du ikke står på lista. Åpent for alle løpere, men beste B&OIer vinner den tradisjonelle premien (du har vel betalt kontigent?). Vanntårnet på Mørkved, diverse parkeringsmuligheter, men ikke mange helt nært – på Bodin vgs vil det alltid være plasser. Det blir også alminnelige C- og N-løyper. Flott om «alle» bruker tracking på klokke eller telefon (f.eks. Livelox), da kan hele det spennende løpet sees i repeat på Livelox etterpå! For nysgjerrige legger jeg ved forklaring på Salten Ranking Indeks (SRI) og Adelskalenderen for alle klubbmesterskapene fra 2007.

Share

Stolpeløp 22.10

Info fra Martin Hoset:

På tirsdag 22.10 blir det stolpeløp i sentrum. Hvem kan samle flest stolper på 30 minutter?Oppmøte ved Bodø VGS. Det blir felles info 19:20, utdeling av kart 19:25 og fellesstart 19:30.Målet med løpet er å samle flest stolper på 30 minutter. Man får 2 poeng for hver stolpe man registrerer og 1 minuspoeng per påbegynte minutt over 30 minutter. Det blir manuell tidtagning så dere trenger ikke EKT. Ved likt antall stolper er det raskest tid som gjelder.
Ta med:-Oppladet mobil med Stolpejakt-app og innlogget bruker (blyant og papir for å skrive koder kan fungere som alternativ)-Hodelykt-Refleksvest-Klokke (lurt for å følge med på tida)
Det er ikke noe problem om man har tatt stolpene før. De kan registreres flere ganger i appen og man kan få opp tidspunkt med «innstillinger->besøkshistorikk»
Bli med, dette blir gøy!
Påmelding her eller ved oppmøte:https://eventor.orientering.no/Events/Show/11535

Share

Saltenkarusell 7-2019: Jordbru 25.juni

Saltkarusellen på tirsdag 25.juni vil ha start og mål ved Folkets hus, Jordbru i Øvre Valnesfjord.


Parkering langs vei, oppfordrer til samkjøring fra Bodø.

PÅMELDING I EVENTOR.

A-lang på 6,7 km, A-kort 4,2 km, B-løype på 3,0 km, C-løype på 2,7 km og N-løype 1,4 km.


Drømmeterreng for o-folk, og med mylighet for fantastisk utsikt underveis. Fleksibel start fra kl 18-19.

Mygg- og knottfritt når postene ble utplassert, så deltakerne vil få oppleve orienteringsgleden. Lokale løpere og trimmere, ny og endre, oppfordres til å delta.

Start og mål ved Folkets hus, Jordbru i Øvre Valnesfjord.
Share

Saltenkarusell 3-2019: Høglia / Mørkvedmarka

Skrevet av Martin Hoset

SALTENKARUSELL 3. Tirsdag 21.05.19 går Saltenkarusellen fra Høglia på Mørkved. Løpet går med start og mål i hagen vår i Høglia 60. Fri start mellom 18 og 19.

Det er veldig begrenset med lovlig gjesteparkering i Høglia, så dere kan ikke parkere der. Parkering gjøres nede ved Coop, eller langs vegene i boligfeltene vest for Høglia der det ikke er parkering forbudt. Se kart nederst her for å se parkeringsmuligheter.

Det blir fem løypelengder:

– A6: 5,2 km (1:10000)
– A4: 3,5 km (1:10000)
– B: 2,6 km (1:7500)
– C: 1,8 km (1:7500)
– N: 1,6 km (1:5000)

Kartet stemmer stort sett ganske bra og er revidert litt i år! Det finnes noen dyretråkk som ikke står på kartet. Terrenget er morsomt med mye grønt, men også mye raske traseer via myrer og småstier. Mye veivalgsmuligheter!

Det blir i all hovedsak brukt hengende stemplingsenheter.

Meld dere på i Eventor før mandag 20.05. kl. 22 så spares tidtakerteamet for mye ekstra arbeid!Meld dere på her! https://eventor.orientering.no/Events/Show/11397

Share

Saltenkarusellen 1-2019: Rønvikfjellet

Skrevet av Marte Fallbakken Berge.

Tirsdag 07.05.19 sparker vi igang Saltenkarusellen på Rønvikfjellet. Løpet går med start og mål oppe på turisthytta. Fri start mellom 18 og 19. Parkering nede på den store parkeringsplassen (ikke oppe ved selve hytta).

Det blir fire løypelengder: 
– A 4,4 km (1:7500)
– B: 2,9 km (1:7500)
– C: 1,5 km (1:4000)
– N: 1 km (1:3000)

Det blir i all hovedsak brukt hengende stemplingsenheter.

Meld dere på i Eventor før mandag 06.05. kl. 22 så spares tidtakerteamet for mye ekstra arbeid!

Vel møtt 🙂

Share

Saltenkarusell nr 10 Festvågmarka 14.august

Tirsdag 14.8 Start fra kl. 17.30 (på oppfordring!)
Sted: Festvågmarka, følg fv. 834. Merket til arena øst for vegen!
Parkering: Lommer langs vegen. Samkjør gjerne!!
Løyper: N (1,1 km), C (2,1 km), B (2,9 km), A-kort (4,2 km), A lang (6,1 km)
Forhåndspåmelding i Eventor mandag?
????‍♀️???????‍♂️????
Festvåg-terrenget er vakkert og variert! Blandingsskog med furu, åpne berg i dagen, og herlig myrgamping! De tre lengste løypene bruker terrenget på begge sidene av veien.
Ikke Fart-med-kart-trening. I N- og C-løypa får du øve på å bruke blå ledelinjer ?

Share

Saltenkarusellen 7-2018: Seljeåsen (Straumen) 19.juni

Årets syvende Saltenkarusell arrangeres denne gangen av SISO. Det arrangeres på Seljeåsen, merket fra «Straumenkrysset».

SISO arrangerer stort sett et løp i året, og det er svært viktig at vi fra Bodø stiller også på dette løpet. Det er med på å beholde bredden i det lokale tilbudet, og viktig også for klubben på Straumen.

Dessuten er det artig å løpe i terreng andre steder enn Bodø! Dra da vel!!!

Share