Månedlige arkiver: desember 2015

Resultater romjuls o-løp

I A-løypa var post nr 13 lagt litt feil, dette medførte at løperne brukte ulik tid på å finne posten og noen valgte å løpe videre uten å finne den. For å få en rettferdig resultatliste er derfor tidene på strekk 12-13 og 13-14 fjernet i resultatlisten. Løypelengden er i resultatlista justert for dette slik at total lengde er 4,2 km.

Resultatene ligger her: https://bodo-orientering.no/wordpress/wp-content/uploads/2015/12/Romjuls_o-lop_Strekk.htm

Share

Romsjuls gate o-løp 29.desember

Leif Magne er arrangør og Per er observert på tirsdagstrening igjen og stiller vel i år også ?

HUSK FORHÅNDSPÅMELDINGEN!

Leif Magne holder tradisjonen ved like og arrangerer romjulsløp også i år. Tirsdag 29. er årets dato, så her er det bare å tilpasse alle juleselskaper slik at dere ikke går glipp av løpet.

Arena og start er som vanlig gymbygget på Bodin videregående skole. Fri start mellom 18.00 og 18:30. Husk lykt til kartlesing. Anbefaler piggsko, det har kommet litt snø. Postene blir merket med refleksbrikker.

Løypetilbudet er tilpasset alle:
A 5,0 km
B 3,6 km
C 2,6 km
N 1,5 km

For å lette arbeidet for arrangøren ber vi om at dere melder dere på i Eventor innen 28.desember kl 22.00.
http://eventor.orientering.no/Events/Show/6143

Share

Feil på hjemmesiden [fix]

Oppdatering2: Kalenderen skal nå være i orden.

Oppdatering: i uken før jul har det vært problemer med hjemmesiden. Det har ikke vært så lett for en «ufaglært» å finne ut av dette, men det ser ut som om feilen lå to steder. På serveren og i kalenderen. Sistnevnte er nå deaktivert, og websjefen får lete etter alternativer før sesongen begynner. Dersom noen opplever problemer eller forskyvninger på nettsiden blir jeg glad om jeg får beskjed om det.

Hei. Etter siste oppdatering av programvaren for hjemmesiden har noe skjedd, og siden virker ikke slik den skal. Jeg vet forløpig ikke grunnen.

Inntil videre vil nyheter postes som vanlig, men sidenmenyene er borte og grafikken er forskjøvet.

Julekalenderen er det ingenting i veien med. Klikk på bildet.

julekalender-med-24-julesokker-fra-maileg

Share

Vaktlisten våren 2016

Skrevet av Åge Mohus

(kommentar Arne Kristian Nordhei: pga problemer med nettsiden ligger vaktlista foreløpig bare i denne nyheten).

2016 blir et spennende år! Klubben skal arrangere NM, ved siden av tur-o og en rekke nærløp. Vaktene på Bodin vårhalvåret er en økonomisk viktig innsats for klubben! Høsten tar våre samarbeidspartnere i Bodø paradekorps seg av!

I år blir arbeidfordeling ekstra viktig. De mest aktive i styre, utvalg og NM-arbeid bør skjermes noe. Det blir neppe mer enn to vakter pr. medlem fram til sommerferien. (Vaktliste del 1 og 2). Vaktjobben er høyst overkommelig både for unge (over 16), «nye» foreldre og garvede vakt-/o-veteraner!

Last ned her: Vaktliste-v2016-1

vakt1_2016

Share