Månedlige arkiver: juni 2018

Edvin Berg vinner mellomdistanse i H80 i O-festivalen

Skrevet av Leif Magne Eggestad

Edvin vant dagens mellomdistanse under O-festivalen i klasse H80. Vi gratulerer! Han ble også nr 2 på sprinten.

Hedda vant ogå sprinten i D15-16B. Flott innsats av alle B&OIere som fikk løpe i et utfordrende terreng i Bærumsmarka. Det var både fysisk og o-teknisk krevende, med noe rufsete bunn og høy km-tid. Dessuten sol og varmt, +24C. Neste års o-festival går i Larvik.

Share

Saltenkarusellen 7-2018: Seljeåsen (Straumen) 19.juni

Årets syvende Saltenkarusell arrangeres denne gangen av SISO. Det arrangeres på Seljeåsen, merket fra «Straumenkrysset».

SISO arrangerer stort sett et løp i året, og det er svært viktig at vi fra Bodø stiller også på dette løpet. Det er med på å beholde bredden i det lokale tilbudet, og viktig også for klubben på Straumen.

Dessuten er det artig å løpe i terreng andre steder enn Bodø! Dra da vel!!!

Share

Saltenkarusell 6-2018: Straumøya (midt) 12.juni

Neste tirsdag er det klart for årets 6. Saltenkarusell.

Denne gangen arrangeres det i NM-terrenget på Straumøya, en flott anledning for alle oss som har arrangert mer enn de har løpt her de siste årene.

Håvard Berg informerer: Det er parkering ved Seivåg kirkegård (omtrent der man tar av til Skagen gård). I dette området har de fleste aldri løpt så her stiller alle på lik linje! Kartet er også utvidet i et nytt område med ganske artig terreng, fine reinroserabber som er lettløpte, pluss helt åpne granittknauser med skog i mellom, i tillegg har en del av terrenget noen saftige tuemyrer som stiller ganske store krav til løpsteknikk og positiv tenkning.

Det er Tverlandet som står som arrangør. Mer om arrangementet i Eventor.

Share

Jukola 2018

Skrevet av Martin Hoset

B&OI stiller i år med både herrelag og damelag lag på Jukola! Jukola er verdens største orienteringsstafett med 1845 påmeldte herrelag og 1580 påmeldte damelag. Stafetten går denne gangen utenfor Lahti i Finland og består av 7 etapper gjennom natten i herrestafetten og 4 etapper på dagen i damestafetten. Vi har tidligere løpt i herrestafetten i 1980, 1988 og 2007, og det er i år første gang vi stiller lag i damestafetten.

For de som er interessert kan stafettene følges live 16-17 juni via denne linken: http://www.jukola.com/2018/sv/2933-2/

Damestafetten starter 14:00 og herrestafetten starter 23:00 den 16.

Share