Saltenkarusell 6-2018: Straumøya (midt) 12.juni

Neste tirsdag er det klart for årets 6. Saltenkarusell.

Denne gangen arrangeres det i NM-terrenget på Straumøya, en flott anledning for alle oss som har arrangert mer enn de har løpt her de siste årene.

Håvard Berg informerer: Det er parkering ved Seivåg kirkegård (omtrent der man tar av til Skagen gård). I dette området har de fleste aldri løpt så her stiller alle på lik linje! Kartet er også utvidet i et nytt område med ganske artig terreng, fine reinroserabber som er lettløpte, pluss helt åpne granittknauser med skog i mellom, i tillegg har en del av terrenget noen saftige tuemyrer som stiller ganske store krav til løpsteknikk og positiv tenkning.

Det er Tverlandet som står som arrangør. Mer om arrangementet i Eventor.

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.