Månedlige arkiver: mai 2020

Saltenkarusell 5-2020. Ospeneset/Hatten (Heggmoen)

Velkommen til Saltenkarusell i vakker natur tirsdag 2.juni. Arrangementet er endret fra tomannsstafett til Saltenkarusell.

De vanlige smittevernsreglene gjelder ennå. Hold avstand både før og etter løpet.

Arrangør har slitt litt med snø i deler av løypa og en del vannføring i bekker, men håper at alt er fint til tirsdag. Ospnesfjellet er en del av 10 på topp i år, så det kan hende det blir litt trangt med parkering. Kjør sammen.

De lengste løypene, spesielt de to A-løypene er litt kortere enn vanlig, men er nokså kuperte. Påmelding via eventor. Alle kartene er skrevet ut i 1:10000.

OBS-varsel. Gjelder de to A-løypene: De siste dagene har det kommet mye smelte- og regnvann i vannene, og bekkene som forbinder vannene er veldig store. Det skal likevel være mulig å passere der løypene nå går (gjelder de to A-løypene). På kartutsnittet ser dere utløpet av bekken mellom Klubbvatn og Innervatnet. Helt i utløpet ligger det en hytte, men der er det veldig vanskelig å ta seg over. Ca 50 meter lenger opp er det fullt mulig, men mandag formiddag vasset jeg med vann godt opp på lårene.

  • Kartene til de ulike løypene er lagt ved under. Dette er til utskrift for de som ikke skal løpe til vanlig tid (start fra 18:00 tirsdag).
  • Løypene henger ute til onsdag ettermiddag.
  • N: 2.0 km. Det var ikke så lett å lage en ok nybegynnerløype der, så det kan være greit for de helt ferskeste å snakke med noen voksne om et par poster på forhånd. Kart er lagt ved allerede nå. (Se under)

Flott og åpent terreng, mot Kistrandfjellene
Fra Hatten
Innervatnet
Innervatnet
Heggmotinden
Steigtinden
Klubbvatn. Mesteparten av isen er nok borte til tirsdag.

Share

Resultater SK 4-2020 Naurstadhøgda

Her er resultatene fra gårsdagens Saltenkarusell fra Naurstadhøgda.

Notatene fra arrangementet i går var ikke helt i overensstemmelse med de dataene som ble hentet ned fra MTR-en. Noen står foreløpig som «ukjent». Andre som sto på arket er ikke registrert i MTR-en, regner med disse bare løp med GPS.

Gi beskjed om noe er feil (aknordhei@online.no).

Share

Saltenkarusell på Naurstadhøgda

Tirsdag 26.mai arrangerer TIL løp. Innbydelse under:

Velkommen til Saltenkarusell nr. 4 på Naurstadhøgda på tirsdag 26.mai. Da er det klart for vanlige lengder på løypene i et variert og til tider fint terreng. Påmeldingen i eventor er åpnet. Husk å melde deg på hvis du skal delta i tidtagningen. Hvis du skal delta med tidtagning – husk at du ikke skal kikke på kartet på nett før start eller hvis du skriver det ut selv, legg det i en konvolutt uten å se på det, før startøyeblikket. Dette fordi det selvsagt kan være fristende å studere veivalg i sofaen med en kopp kaffe i handa.. Veivalgene skal tas etter startskuddet har gått 🙂. Unntaket er deltagere i nybegynnerløypa og 2.5 km løypa, der er det lov å titte på kartet før start.

Oppmøte sted finner du på Norgeskartlinken her.

Kart:

Share

«Korona-løp» 5 – Mjelle – 19. (og 20.) mai 2020 (FLYTTET)

Pga mye snø i marka er løpet flyttet fra Arlia til Mjelle. Silje Wastlund er løypelegger.

Vi gjør en endring i forhold til løpet i Saltstraumen. Det er at kun de som skal løpe på tid (stemple på bukkene) melder seg på i Eventor, etter råd fra Marit og tidtakergjengen.

Startintervall kl. 18-19 for disse.

Altså, de som vil løpe uten stempling/tidtaking og bruke Livelox el.l melder seg ikke på, og må i utgangspunktet printe ut kartet selv.

Eventor.

Hvis du skriver ut selv:

NB: på slutten av A-løypa finnes det noen vaiere i terrenget.

Samme smittevernregler gjelder – 1m avstand ved kontroller, 1 min startintervaller og ikke stå oppi hverandre for å vise hvor man har løpt. Tar med dunk med vann for å skylle brikke og antibac.

Start og mål er på kollen rett nord for parkeringen (dvs. kollen på andre siden av gjerdet når du har bilvegen i ryggen og havet foran deg)

Det vil bli printet følgende antall løyper: A ca 30 stk, B ca. 20 stk, C ca. 20 stk, N ca. 20stk.

Kun A-løypa vil henge ute onsdag ettermiddag også, men da er det ikke mulighet til å ta tid med EKT-brikke. (De andre løypene tas inn tirsdag kveld).

Håper på slikt vær
Share

Utsatt Årsmøte i B&OI Allianse torsdag 14.mai 2020

Årsmøtet ble avholdt, med 8 medlemmer til stede.

B&OI friidrett er nå lagt ned som idrettslag, og deres midler er overført allianselaget.

Det ble besluttet å bore etter vann til Skihytta slik at vannforskyvningen blir sikret, og hytta kan leies ut igjen. Kostandene på ca 100 000 skal dekkes av midler overført fra friidrett, samt tilskudd/sponorer.

Bjørn Håvard Stamnes ble valgt som ny leder, mens Bjørn Tore Winther ble valgt inn som ny styremedlem og Geir Moen som vara til styret.

Fra fungerende leder av B&OI Allianseen har vi fått melding om:

Her kan dere lese sakslisten og årsmeldingene for Allianselaget og Skihytta

Her er regnskapene for 2019

Share

«Corona-løp» 4 – Saltstraumen – 12. (og 13.) mai 2020

Koronatiltakene er lempet litt på, så nå blir det vanlig tidtakning og start mellom 18:00 og 19:00 på tirsdag som vanlig. Løypa ligger likevel ute tirsdag og onsdag også denne gangen (last ned kart under).

Arrangør Arild Skarvik Pettersen skriver: Etter en litt bratt start som førstegangsløypelegger er nå løypene i Saltstraumen klare. Standard opplegg med parkering ved kirka og start/mål ved andre stikryss/åpent område på vanlig vei inn i området, se bilde under.

Det er 4 løyper. B-løypa og den korte A-løypa er slått sammen til en 4.3 km.

  • N-løype på 1,2 km i 1:5000
  • C-løype på 1,9 km i 1:5000
  • B-løype på 4,3 km i 1:7500
  • A-løype på 6,1 km i 1:10000

Husk at det er forbudt å løpe på dyrket mark.

Fine forhold. Fritt for snø og flatt område og mye stier bør gi stor fart og gjorde at jeg strakk A-løypa litt. B-løypa bør være veldig grei, og med 1:7500 så er lesbarheten veldig god. N- og C-løyper er lagt “motsatt vei” og nybegynnere kan også løpe C-løypa hvis det blir for lite med N-løypa.

Jeg må til Tromsø på tirsdag så jeg kommer til å henge ut poster og gjøre alt klart på mandags kveld. Jeg har printet 20 A kart, 10 B kart, 5 C kart og 5 N kart til kassa. Det bør holde utifra kartbestilling til øvrige løp.

Share