Saltenkarusell på Naurstadhøgda

Tirsdag 26.mai arrangerer TIL løp. Innbydelse under:

Velkommen til Saltenkarusell nr. 4 på Naurstadhøgda på tirsdag 26.mai. Da er det klart for vanlige lengder på løypene i et variert og til tider fint terreng. Påmeldingen i eventor er åpnet. Husk å melde deg på hvis du skal delta i tidtagningen. Hvis du skal delta med tidtagning – husk at du ikke skal kikke på kartet på nett før start eller hvis du skriver det ut selv, legg det i en konvolutt uten å se på det, før startøyeblikket. Dette fordi det selvsagt kan være fristende å studere veivalg i sofaen med en kopp kaffe i handa.. Veivalgene skal tas etter startskuddet har gått 🙂. Unntaket er deltagere i nybegynnerløypa og 2.5 km løypa, der er det lov å titte på kartet før start.

Oppmøte sted finner du på Norgeskartlinken her.

Kart:

Share