Månedlige arkiver: februar 2022

Resultater «Inneorientering Bodin vgs»

Det var utrolig artig å høre reaksjonene etter løpet. Det var ikke så lett, og mange mistet retningssansen.

Det er noen få som er disket, og det skyldes først og fremst glemt sistepost. Arrangør kunne kanskje hengt opp et målflagg der.

Det er en løper jeg ikke vet hvem er. Tid er 19:01. Håper alle kan sjekke om de har blitt målt rett og ikke forvekslet med noen andre. Jeg var ikke varsom nok og sjekket alle brikkenummer før start.

Share

Dokumenter fra Årsmøtet 10.februar 2022

Nå er protokollen skrvet og signert, og den kan leses her hvor også alle årsmøtedokumenter er lagt.

Oppdatert innkalling til årsmøtet og alle saksdokumenter: Årsmeldingen til sak 8, Regnskap 2021 tall uten budsjettforslag for 2022 til sak 9 inkl Kontrollkomiteens beretning , og revidert Strategi- og langtidsplan for 2022-2025 til sak 10, forslag til medlemskontigent i 2022 til sak 11, Budsjett 2022 forslag til sak 12 og Organisasjonsplan 2022 til sak 13 og Valgkomiteens innstilling. Årsmøte ble gjennomført på Bodin vgs og det var 19 medlemmer til stede.

Share

Velkommen til innendørs-orientering på Bodin vgs

Tirsdag 8.februar vil tirsdagstreningen arrangeres som innendørs-orientering på Bodin vgs.

Hvem blir vinner av tidenes første Bodindilten? Bodingampen? Snubledalten? Trappeløpet? Hva skal babyen hete? Vi får se, det blir i alle fall tidenes første innendøres-orienteringsløp på Bodin. Vi har fått Martin Hoset til å lage et skikkelig kart med god standard, med feks ulike farger på trappene. Jeg tror dette blir skikkelig artig.

Så kartkvaliteten blir mye bedre enn først meldt, og det blir gøy å se hvordan dette fungerer på Bodin. Det er første, andre og tredje etasje som er mest spennende, og det er disse vi benytter denne gangen. Kartet blir i A4-format. Jeg setter ut postenheter, så ta med EKT-brikkene, og resultatliste blir publisert i etterkant.

Det er spennende å se om mange års dugnad som vakt på skolen gir merkbare utslag.

Det ble i dag store lettelser i korona-tiltakene, selv om «meteren» fremdeles gjelder. Dere må passe på å holde litt avstand til hverandre. Det er start mellom 18:00 og 19:00, så det er mulighet til å komme litt etter det største rushet om man ønsker det.

Obligatorisk påmelding: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16181

Gata på Bodin
Share