Velkommen til innendørs-orientering på Bodin vgs

Tirsdag 8.februar vil tirsdagstreningen arrangeres som innendørs-orientering på Bodin vgs.

Hvem blir vinner av tidenes første Bodindilten? Bodingampen? Snubledalten? Trappeløpet? Hva skal babyen hete? Vi får se, det blir i alle fall tidenes første innendøres-orienteringsløp på Bodin. Vi har fått Martin Hoset til å lage et skikkelig kart med god standard, med feks ulike farger på trappene. Jeg tror dette blir skikkelig artig.

Så kartkvaliteten blir mye bedre enn først meldt, og det blir gøy å se hvordan dette fungerer på Bodin. Det er første, andre og tredje etasje som er mest spennende, og det er disse vi benytter denne gangen. Kartet blir i A4-format. Jeg setter ut postenheter, så ta med EKT-brikkene, og resultatliste blir publisert i etterkant.

Det er spennende å se om mange års dugnad som vakt på skolen gir merkbare utslag.

Det ble i dag store lettelser i korona-tiltakene, selv om «meteren» fremdeles gjelder. Dere må passe på å holde litt avstand til hverandre. Det er start mellom 18:00 og 19:00, så det er mulighet til å komme litt etter det største rushet om man ønsker det.

Obligatorisk påmelding: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16181

Gata på Bodin
Share