Månedlige arkiver: august 2021

NM sprintorientering 2024 i Bodø?

Klubben vil i 2024 feire 60 års jubileum, samtidig som byen er valgt som Europeisk kulturhovedstad,

Dette bør klubben markere med et større nasjonalt arrangement, og styret har startet arbeidet med å vurdere om vi skal påta oss å arrangere NM i sprint som består av individuell sprint, knockout sprint og stafett.

Foreløpig er det kun innledende samtaler med NOF om mulightene, så vil det bli et eget medlemsmøte hvor klubbens medlemmer vil få være med på å ta den endelige beslutningen.

Share

Saltenkarusell 10 – Tuvfjellet 17.august

Nytt kart: Tuvfjellet. Parkering ikke langt unna Tuv trelasthandel, et par hundre meter etter avkjørsel til Misvær.

Nytt kart. Tverlandet IL arrangerer.

Husk forhåndspåmelding: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14942

Vanlige løypelengder. Arrangørklubben lover vakker natur og ganske kuperte løyper. Vi ses. Start fra 18:00.

Share

Velkommen til NNM Sprint 2021

Og det med et strålende flott vær på Mørkved. Oppløpet til mål er ved Bodin videregeånde skole.med arena og samlingsplass.

Anna Elisabeth Rekkedal Skålsvik og Erlend Holter NIlsen er to flotte representanter for B&OI orientering, og vi er spent på om medaljefangsten blir like stor som under NNM 2020 i Tromsø.
Share

Nord Norsk Mesterskap 2021 – 13.-15.8.2021 i Bodø

Klubben står som arrangør av NNM i orientering 13.-15.august. Det er urbant sprintløp på Mørkved på fredag, langdistansen og stafetten går i Vatnlia

Arena og mål er ved Bodin vgs på fredag, mens Sjunkhatten leirskole, i Vatnlia, er arena på lørdag og søndag.

Første ordinære start er kl 19 på fredag, mens langdistansen starter kl 11 på lørdag og stafettløperne kl 0930 på søndag.

Løypeleggere er Anders Kure på sprinten, Arild Hegreberg på langdistansen og Heidi Jensen og Jakob Kalvig Skogan på stafett og individuelt på søndag.

Den urbane sprinten går i boligområder, med innslag av skog og gressmark. Det gir mulighet for stor fart.

Langdistansen går i mer typisk nordnorsk orienteringsterreng med detaljrike områder og åpnet terreng med myrer og banke berg. Det ryktes om noe tungløpte myrer grunnet mye regn. Lengste løype i langdistansen er litt over 10 km.

Stafetten går i noe av det samme terrenget som langdistansen..

Det er forhåndspåmeldt 121 på fredagens sprint og 133 på langdistansen på lørdgag..Klubbene BUL Tromsø, Sørreisa, Mo OK og B&OI stiller med mange løpere, og det deltar løpere fra Alta i nord til Tønsberg i sør.

Bodøs mest kjente o-løper, Carl Henrik Bjørseth, som har oppnådd to sølvmedaljer og en bromsemedalje i VM i orientering, på langdistanse og stafett er påmeldt og stiller til start i H21. Det vil bli spennende å se hvordan han vil gjøre det i møte med yngre løpere i årets NNM..

Carl H Bjørseth, som før trente for å løpe orientering, men som nå løper orientering for å trene. (Fra OPN.no)
Share