Månedlige arkiver: juni 2016

Premier NM 2016

13466333_1614441012201714_1938055488934421627_nPREMIE-jakt NM 2016! Seremoni- & premiesjef Elin er i god rute med å få på plass premier til fire konkurransedager! Mange premier er skaffet, og en rekke avtaler om mat/ produkter med Salten-preg er i havn! Dette blir så BRA! Vi er imidlertid ikke helt i mål!

Har du kontakter og/eller ideer til premier vi kan få eller skaffe til redusert pris? Nøl ikke med å kontakte Elin Irgens: 47 40 00 59 / elinirg@gmail.com

Share

Kaker til NM2016

13466169_1614523402193475_3658359273951184848_nKAKER til NM2016! B&OI skal stå for salg av kaffe og kaker under NM!

Vi kommer alle sammen til å ha nok å gjøre disse dagene! UTFORDRE allerede NÅ (!) en venn, kollega eller slektning til å levere en skuffkake (30 biter) til NM-uka 8-11.9! Send e-post merket KAKE med bakerens Navn, Mobil og E-postadresse til:
elikon@vegvesen.no

PS! Salg av annen mat/ drikke på Straumøya tar Bodin-speiderne ansvar for! På Fauske ligger det an til at oppdraget går til elevbedrift på videregående skole!

Share

Resultater klubbmesterskap/PRIO

Regnet stoppet i tide og det ble riktig fint på PRIO løpet i dag. Geir Moen gikk seirende ut og er dermed klubbmester 2016. Gratulerer.

Klubbmester 2016 (2)

Offisiell resultatliste er målgangtid korrigert med evt tillegg for feil makropost dvs post nr 11.  Fasit her var : Prio 1 nr 46, Prio2: 47 og Prio 3: 48.

offisiell resultatliste klubbmesterskap prio 21.6.2016

I tillegg legges ut strekktidsliste som viser anvendte tider i dag, der er det ikke gitt tillegg for feil makropost.

PRIO_2_Strekk

Noen har vært veldig ivrig og stemplet på en ekstra post med kode 172 som Bamse hadde satt ut til forsvarets løp i morgen.

Share

Postmateriell; «oppfordring fra Bamse»

Når vårsesongen er over med klubbmesterskapet 21. juni skal alt av lagets postmateriell umiddelbart bringes til Hammarlibua. Det gjelder både postbukker og løse postenheter (snorposter).

I løpet av sommeren vil det bli foretatt utskifting av eldre postenheter, supplering der det er «hull» i serier, montering av snorposter på bukker, reparasjoner osv slik at materiellet holder den standard som kreves for NM.

Se også etter om dere har postmateriell fra tidligere sesonger liggende å slenge i garasjen osv.

 

Bamse

 

Share

PRIO/Klubbmesterskap tirsdag 21.juni

En av postene henger allerede ute.

En av postene henger allerede ute.

Årets PRIO arrangeres i år i juni, førstkommende tirsdag 21.juni.

Det blir omvendt jaktstart etter årets resultater og PRI. De antatt raskeste starter sist, og første mann eller kvinne i mål vinner. Det blir nok tett og spennende som vanlig. Stedet er Heggmoen. Offisielle starttider kommer i løpet av mandag, Anders Kure jobber med listen. Man er selv ansvarlig for å møte opp til sin starttid. Etter løpet blir det sosial samling og grilling ved samlingsplass.

STARTLISTER (PDF)

Marit Johnsen er løypelegger, og hun skriver følgende:

I samråd med PRI sjef Anders har vi lagt opp til at estimert målgang er 19.05. Anders setter opp startlista ut fra det, regner med at den senest er klar i morgen mandag.

Ca 15 minutter fra samlingsplass til start.

Ca 15 minutter fra samlingsplass til start.

Arena er ved grillplassen ved parkeringsplassen på Heggmoen. Løypa er 3,6 km.

Starten er trukket vel 900 meter oppover mot Heggmovatnet, så det må beregnes minst 15 min å gå til start. (legg ved bildet som viser veien til start).

Det er  makro-post(er) mot slutten av løypa, dvs at løperne kan ha ulik post og på postbeskrivelsen er det ingen postkode. Så her må løperen være nøye og stemple på den posten som de mener er riktig. Stempling på feil post gir 1.30 min i tillegg.  Det er første stempling som gjelder, så oppdager man at man har stemplet feil så er er det ingen hensikt å løpe til den rette etterpå, for tillegget får man uansett.

I tillegg til PRIO-løypa er det en C-løype på 2 km og rekruttutvalget har nybegynneropplegg.

I terminlista er det er det lagt opp til sosialt med grilling etter løpet. Vi er bare to arrangører som får nok å henge fingrene i, så her må hver enkelt bidra med litt ved/grillkull og den maten de vil ha.

Hilsen Marit

Nyheter fra i fjor 2015 (historisk):

Share

Resultater Saltenkarusell 6 – Nordvika

Regnværet gav seg i god tid før løpet og sola kom fram, så det var flott å være o-løper i går. Dessverre var post med kode 42 plassert feil med ca 80-90 meter. Denne var 2.post i både B og A løypa. Så begge disse løypene må anses som annullert.  Resultater legges derfor ikke ut i Eventor. For at vi allikevel skal ha noen strekktider å kose oss med, så ligger disse løypne inne i strekktidslista som legges ut her på hjemmesiden., Både de som valgte å løpe videre og de som leita til de fant posten er med uten at det står disk.

Håper alle på tross av feilen kosa seg i skogen, det gjorde i alle fall jeg.   Så nå må dere spisse formen til neste tirsdag, da skal det avgjøres hvem som blir årets klubbmester i PRIO løpet på Heggmoen.

Saltenkarusell_6_-_2016_Nordvika_Strekk

Share

Saltenkarusell i Valnesfjord 14.juni

Skrevet av Katrine Kalvig

Minner om Saltenkarusell i Valnesfjord tirsdag 14/6 fra kl. 18:00.

Etter en del fram og tilbake for å finne et startsted som både gir mulighet for nybegynnerløype og parkering, har vi endt opp med samlingsplass og start vis a vis skytterbanen i Valnesfjord, på østsiden av veien. Parkering ved Skytterhuset og merking derfra til samlingsplass.

Det blir N-løype (ca. 1,5 km), C-løype (ca. 2 km), B-løype (ca. 3 km) og A-løype (ca. 4 km). Påmelding på Eventor.

Share

Nordland 3-dagers 2016

50-årsjubilanten Mo OK arrangerer kretsmesterskap/Nordland 3-dagers 17-19. juni.

13423973_1608340199478462_4558642225773375855_nKM er vårens viktigste klubbsatsing folkens! Vi fyller bilene! Idrettsutvalget oppfordrer særlig våre yngste m/foreldre til å bli bedre kjent og til teste ut nytt terreng (..som Mo & B&OI-karene på bildet gjorde det for noen små år siden …)

Vi satser på felles overnatting!
Påmelding i Eventor er åpnet! Meld deg på så vi vet hvor mange biler og overnattingsplasser som trengs.

 

Tillegg fra websjefen:

PM ligger på NOOKs facebookside (hjemmesiden til NOOK flyttes for tiden).

PM er også lastet opp her: PM KM2016 v1

 

Share

Saltenkarusell 7.juni: Harelifjell (Straumen)

straumenFørstkommende tirsdag er det klart for ny Saltenkarusell, denne gangen i nærheten av Straumen (kart: Harelifjell). Vi har ikke fått opplyst nøyaktig hvor starten er ennå, men det kan hende vi får nærmere beskjed. Da vil denne infoen legges ut her. Jeg regner med at det blir tydelig merket fra E6.

SISO arrangerer et løp hver sesong, og de siste årene har det vært ganske dårlig oppmøte fra Bodø. Som er litt synd. Det pleier å være fine løyper i litt annet terreng enn det vi er vant med, så dette anbefales på det varmeste.

Det er ikke påmelding i Eventor.

Share