PRIO/Klubbmesterskap tirsdag 21.juni

En av postene henger allerede ute.

En av postene henger allerede ute.

Årets PRIO arrangeres i år i juni, førstkommende tirsdag 21.juni.

Det blir omvendt jaktstart etter årets resultater og PRI. De antatt raskeste starter sist, og første mann eller kvinne i mål vinner. Det blir nok tett og spennende som vanlig. Stedet er Heggmoen. Offisielle starttider kommer i løpet av mandag, Anders Kure jobber med listen. Man er selv ansvarlig for å møte opp til sin starttid. Etter løpet blir det sosial samling og grilling ved samlingsplass.

STARTLISTER (PDF)

Marit Johnsen er løypelegger, og hun skriver følgende:

I samråd med PRI sjef Anders har vi lagt opp til at estimert målgang er 19.05. Anders setter opp startlista ut fra det, regner med at den senest er klar i morgen mandag.

Ca 15 minutter fra samlingsplass til start.

Ca 15 minutter fra samlingsplass til start.

Arena er ved grillplassen ved parkeringsplassen på Heggmoen. Løypa er 3,6 km.

Starten er trukket vel 900 meter oppover mot Heggmovatnet, så det må beregnes minst 15 min å gå til start. (legg ved bildet som viser veien til start).

Det er  makro-post(er) mot slutten av løypa, dvs at løperne kan ha ulik post og på postbeskrivelsen er det ingen postkode. Så her må løperen være nøye og stemple på den posten som de mener er riktig. Stempling på feil post gir 1.30 min i tillegg.  Det er første stempling som gjelder, så oppdager man at man har stemplet feil så er er det ingen hensikt å løpe til den rette etterpå, for tillegget får man uansett.

I tillegg til PRIO-løypa er det en C-løype på 2 km og rekruttutvalget har nybegynneropplegg.

I terminlista er det er det lagt opp til sosialt med grilling etter løpet. Vi er bare to arrangører som får nok å henge fingrene i, så her må hver enkelt bidra med litt ved/grillkull og den maten de vil ha.

Hilsen Marit

Nyheter fra i fjor 2015 (historisk):

Share