Månedlige arkiver: november 2019

Resultater Vintercup 1 Innendørs-o Nord universitet

Flott deltakelse på kveldens innendørsløp på Nord universitet. Takk til Jakob K. Skogan som hadde lagt en utfordrende løype, som fikk mange av oss til å virre litt ekstra opp og ned trapper. Leif Magne ofret eget løp og tok jobben med postutsetting og Katrine hadde ordnet med pizza til alle.

Det ble en fin avslutning av årets sesong, men som idretts- og rekruttutvalget informerte om, så er tirsdagstreningene allerede i gang fra Mørkvedmarka skole. Ute fra 18.00 med påfølgende innetrening i gymsal fra kl 19.00-20.00. I desember blir det kun utetrening pga at gymsalen er stengt.

Her er kveldens resultater:

Share

Innendørsorientering og sesongavslutning.

Tradisjonen tro arrangeres også i år innendørs-orientering på Nord Universitet. Jacob K Skogan er løypelegger. Tverlandet inviteres også. Idrettsutvalget presenterer vinterens treningsopplegg og vintercup-løp. Det blir en bildekavalkade fra 2019 sesongen og mulighet til å kjøpe løpstøy. I år serveres pizza og av hensyn til bestillingen, bes alle melde seg på via innendørsløpet på Eventor. Husk å velge alle løp under kategori for at løpet skal komme fram på Eventor eller benytt linken på FB. Påmeldingsfristen er satt til søndag 17.11. kl 2359.

Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12286

Share

B&OI inviterer til 125 års- jubileumsfest 14.12.2019

Bodø og Omegn Idrettsforening ble stiftet den 14. desember 1894, og feirer 125-årsjubileum i år. Byens eldste idrettslag. Dette skal markeres LØRDAG den 14. desember på FOLKETS HUS kl. 19.00. Alle som vi delta på denne markeringen, må melde fra til leder av festkomiteen Laila Thorhaug: lailathje@icloud.com innen 15.november 2019. Kuvert-prisen er på kr 400, og du vil få tilsendt kontonummer for dette etter at påmeldingen er mottatt

Med vennlig hilsen

June Navjord Moltubakk

Leder av B.&.O.I-Allianse

Share