Kategoriarkiv: innendørsorientering

Resultater Vintercup 1 Innendørs-o Nord universitet

Flott deltakelse på kveldens innendørsløp på Nord universitet. Takk til Jakob K. Skogan som hadde lagt en utfordrende løype, som fikk mange av oss til å virre litt ekstra opp og ned trapper. Leif Magne ofret eget løp og tok jobben med postutsetting og Katrine hadde ordnet med pizza til alle.

Det ble en fin avslutning av årets sesong, men som idretts- og rekruttutvalget informerte om, så er tirsdagstreningene allerede i gang fra Mørkvedmarka skole. Ute fra 18.00 med påfølgende innetrening i gymsal fra kl 19.00-20.00. I desember blir det kun utetrening pga at gymsalen er stengt.

Her er kveldens resultater:

Share

Innendørsorientering og sesongavslutning.

Tradisjonen tro arrangeres også i år innendørs-orientering på Nord Universitet. Jacob K Skogan er løypelegger. Tverlandet inviteres også. Idrettsutvalget presenterer vinterens treningsopplegg og vintercup-løp. Det blir en bildekavalkade fra 2019 sesongen og mulighet til å kjøpe løpstøy. I år serveres pizza og av hensyn til bestillingen, bes alle melde seg på via innendørsløpet på Eventor. Husk å velge alle løp under kategori for at løpet skal komme fram på Eventor eller benytt linken på FB. Påmeldingsfristen er satt til søndag 17.11. kl 2359.

Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12286

Share

Husk påmelding til innendørsløpet på Nord universitet 24.oktober

Torkel melder følgende:

Alt-kan-skje-løpet!

Et av høstens mange høydepunkt er innendørsløpet på universitetet.
Start kl 1800 med to-manns stafett (vi setter sammen lag når vi møtes, eller du kan avtale med en venn om å løpe på lag). Ta med brikke.
Hvis du ikke kan/vil løpe, er det bra med en god heiagjeng.

Alle er velkommen til indisk middag fra Great Gandhi kl 1900. Klubben dekker mat og drikke.
Vi pr i dag bestilt mat til 60 stk, og vi trenger å vite hvor mange vi skal bestille mat til.
Meld dere på via facebook eller send en mail til torkel42@gmail.com.
Dette er en hyggelig tradisjon med avslutningen av årets o-sesong.
Ta med hele familien og kom.
Inngang via hovedinngangen til universitetet.

 

Share

Innendørsløp på Nord universitet tirsdag 24. oktober

Innendørsløp på Nord universitet tirsdag 24. oktober, også kalt «alt-kan-skje»-løpet. Tradisjonen tro blir det o-løp, kort to-manns stafett og lang premieutdeling for en flott o-sesong.

Indisk middag til alle både løpere og heiagjeng, påmelding her på facebook, eller send en mail til torkel42@gmail.com. Mer info om arrangementet kommer når det nærmer seg, men hold av dagen. Dette blir o-fest for alle.

Share