Månedlige arkiver: januar 2021

Vaktlisten våren 2021 – første del

Listen baserer seg med mindre justeringer på en fortsettelse fra der «vi slapp» ved nedstenginga i vår. Vi må være forberedt på justeringer pga smittesituasjonen.

Last ned vaktlista og noter deg når du har vakt. Er du «ansvarlig» så ta kontakt med «medhjelperne» i god tid (men vi alle er like «ansvarlige» for å få dette gjennomført).

Share

Nytt «Stolpeløp» torsdag 7.1. kl 1825 i Maskinisten

Vi fortsetter det nye året, med nytt «Stolpeløp», i Langåsen Maskinisten på torsdag 7.jan med oppmøte kl 1825 på P-plassen i Maskinisten. Derfra jogger vi mot Vågøynes gård. Start er like før der gangveien krysser jernbanen.

Det er to løyper, en på 5,2 km og en kortere på 3,4 km. Vi har kopiert opp 30+10 kart, alle i A4-format. (3,4 km er felles med de 8 førstepostene i 5,2 km.) Mulighet for veivalg. Individuell start med litt mellomrom. Hver enkelt tar tida en bruker, trenger ikke absolutt å løpe fortest mulig, like viktig å trene på å lese kart underveis i fart. Alle bør være i mål til ca kl 1930.

Mål er lagt litt nærmere Vågøynes, enn start er. Alle bør ha hodelykt og refleksvest. Ta med kartplast i A4 format.Alle stolpene i LangåsenMaskinisten er utstyrt med refleksbånd, så de skal være synlige i kveldsmørket. Ingen stempling, kun oppsøke stolpene.

Det er meldt litt kaldere vær, så pigg under skoa anbefales.

Share

NOF tilbyr digitale kurs i bla løypetegning ved bruk av OCAD eller PurplePen

På NOFs hjemmeside www.orientering.no tilbys det ulike kurs.

I januar går det mulighet til bla å følge grunnleggende kurs i løypetegning ved bruk av OCAD og/eller PurplePen. Se http://www.orientering.no/nyheter/inviterer-til-kurs-i-loypetegning-ocad-og-purple-pen/

Det er også mulighet til å ta kurs i synfaring og tegning av skolegårdskart ved bruk av OCAD, jf http://www.orientering.no/nyheter/kurs-synfaring-og-tegning-av-skolegardskart/

Share

Innkalling til Årsmøte i B&OI Orientering, mandag 15.februar 2021 kl 1830. (Sted kommer senere.)

Innkalling, med foreløpig saksliste, er vedlagt. Det kan bli endringer i sakslisten før møtet. Saker som medlemmer ønskes fremmet for årsmøtet, må meldes inn til styret senest mandag 18.januar 2021. Endelig saksliste, med saksdokument, blir lagt ut ca 1.februar. Protokoll fra forrige årsmøte i 2020 kan også leses her.

Share