Månedlige arkiver: juni 2022

Saltenkarusell: Valnesfjord 28.juni

Da er det klart for Saltenkarusell i Valnesfjord på tirsdag. Løypelengder blir 6,7 km og 5 km for A-løypene, 3,1 km for B-løypa, 1,8 km for C-løypa og 1,2 km for N-løypa.

Ganske lettløpt med åpne myrer kombinert med litt granskog og blandingsskog. Har forsøkt å unngå områder med mye gress.

Løpet vil gå i Håla (Vestvatnli), det blir merket fra RV80 i Nordvika (følg skilting til Jordbru, derfra skilting til Vestvatnli). Parkering på skiltet plass rett over brua i Håla. Det er også mulig å parkere på p-plassen litt lengre inn langs veien. Fra parkering blir det ca. 500m å gå langs sti (se kart). Det er meldt varmt vær så husk å fyll på med godt med drikke før start. Husk påmelding i eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16648

Share

Skoda «Enyjakt»

Skrevet av Torkel Irgens. Lørdag 25. juni kl 11-14 er vi i B&OI invitert til å delta på Skoda Enyjakt. En aktivitetsdag arrangert av Sulland i Bodø. Skoda er generalsponsor for Norsk orientering. Vi er blitt oppfordret til å samarbeide også lokalt, og over hele landet vil det nå i sommer bli aktivitetsdager med Enyjakt. Per Rekkedal og jeg har deltatt på et hyggelig planleggingsmøte med Henning Arnesen, daglig leder hos Volkswagen Sulland Bodø.

Vi vil bruke Stolpejakten som aktivitetsløype, slik at de som deltar selv kan velge antall og rekkefølge. I tillegg bruker vi de natursti oppleggene vi har i bua. Det blir salg av turO konvolutter. Vi vil veilede i bruk av kart og kompass, og bruk av turO Appen.

Vi trenger noen som har tid og lyst å bli med. Arena blir ved Sulland, Gamle Riksvei 15. De ordner med kaffe og grillmat, i tillegg til fine deltaker premier. Velkommen til en hyggelig aktivitetsdag hos Sulland, der vi kan invitere flere til å bli kjent med Stolpejakten i Bodø og Turorientering.

Ta kontakt med Torkel Irgens om du kan hjelpe til.

Share

Resultater Frosktjern 7.juni

Under finner du dagens resultater.

Det ble noen små feil. En av postene var borte i C-løypa. En av postene i A4 var «død», så de aktuelle strekktidene vil kanskje være litt «rare». Jeg vet ikke hvilket strekk dette er, så resultatene er slik de er.

Det er noen jeg så til start, som også var påmeldte, som ikke var å finne blant tidene på MTR-en. Enten løp de ikke, eller så glemte de å stemple ved innkomst. I alle fall håper jeg at de ikke er ute i skogen ennå. (Anders W og Janne i alle fall). Løpsleder vet i alle fall at Jon Ø ikke registrerte seg ved mål, så hans tider er ikke med.

Share

Saltenkarusell 5-2022: Frosktjern

Tirsdagens løp blir ved Frosktjern – Bodømarka øst. Særlig B- og A-løypene vil gå gjennom variert terreng. Parkering ved Arlia- parkeringen, og mål og samlingsplass rett ovenfor parkeringen fra den nordligste delen(på andre siden av veien ved starten av lysløypa rundt Soløyvannet). Ca 75m til start. N = 1,1km, C= 1,7km, B = 2,7km, A-kort = 4,1km, A-lang = 5,8km. Bare å glede seg til å bevege seg i et grønt teppe😊🌱 Terrenget er lett-løpt bortsett fra det mørkeste grønne.

Forhåndspåmelding i eventor

Share