Månedlige arkiver: september 2020

Nattløp Hopen 29/9

Løpsleder Trond Nilsen ønsker velkommen til årets første nattløp. Det arrangeres i Hopen tirsdag 29.09 med start klokka 19.30.

PÅMELDING.

Løypelegger Rasmus melder om følgende løypelengder:

A 4,3 km (1:7500) og en C løype på 2,5km (1:5000).

Start ved Hopen trafostasjon (se markering på utklipp)- det merkes mot start. Det kan være noe utfordrende med parkering men hvis man avtaler samkjøring og er flinke å parkere bilene sine så går det nok bare godt.Husk påmelding i Eventor. Da er det bare å huske å lade hodelyktene:) Velkommen til løp!

Share

Sprint tirsdag 22.september: Løpsmarka skole

PÅMELDING: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13220

Allerede i morgen, tirsdag 22.september, er det klart for nytt løp.Med påmelding innen kl 20 i kveld.

Oppmøte (ifølge løypelegger Joar) er ved Løpsmarka skole. Antar vi finner et litt lunt sted å legge samlingsplassen på der.

Løypelegger: Joar Gjerdahl

Løpsleder: Martin Finstad

Det er jo en fin anledning til å få ut stølheten i beina fra Saltendilten……

Share

Saltendilten 2020 – resultater

I dag ble Saltendilten arrangert for 50. gang. 35 løpere stilte til start tross et rufsete vær med mye vind, regn- og haglbyger.

Carl Bamse Bjørseth gjennomførte i dag sin 48. Saltendilt og er den som står med flest deltakelser. Rett og slett imponerende.

sprek 81.åring Carl B. Bjørseth. Foto: Torkel Irgens

Her er dagens resultater:

Share

Midnattsolgaloppen 2021 og overnatting å Bjørnfjellhus

Går alt etter planen blir det Midtnattsolgalopp med arena i Bjerkvik og Kiruna 29.06 – 03.07.2021. De to først løpene blir i nærheten av Kiruna, mens de to siste går i nærheten av Bjerkvik. Mer info finnes og kommer på nettsiden http://www.midnattsolgaloppen.no

Klubben har booket Bjørnfjellhus for felles overnatting. Det er plass til 30 i hovedhuset, i tillegg er det 2 plasser i stabburet.

Flott med en liten stemningsoversikt over hvem og hvor mange som tenker å dra. Dette kan gjøres på klubbens FB gruppe.

Bjørnfjellhus ligger rett ved Bjørnfjell stasjon på Ofotbanen, 513.7 m o h, i en fantastisk fjellheim. Dette er i historiske omgivelser hvor rallarne bygget jernbane som ble tatt i bruk i 1902. Det ble også utspilt harde kamper her under 2. verdenskrig.

Share