Midnattsolgaloppen 2021 og overnatting å Bjørnfjellhus

Går alt etter planen blir det Midtnattsolgalopp med arena i Bjerkvik og Kiruna 29.06 – 03.07.2021. De to først løpene blir i nærheten av Kiruna, mens de to siste går i nærheten av Bjerkvik. Mer info finnes og kommer på nettsiden http://www.midnattsolgaloppen.no

Klubben har booket Bjørnfjellhus for felles overnatting. Det er plass til 30 i hovedhuset, i tillegg er det 2 plasser i stabburet.

Flott med en liten stemningsoversikt over hvem og hvor mange som tenker å dra. Dette kan gjøres på klubbens FB gruppe.

Bjørnfjellhus ligger rett ved Bjørnfjell stasjon på Ofotbanen, 513.7 m o h, i en fantastisk fjellheim. Dette er i historiske omgivelser hvor rallarne bygget jernbane som ble tatt i bruk i 1902. Det ble også utspilt harde kamper her under 2. verdenskrig.

Share