Månedlige arkiver: september 2016

Nattløp VATNLIA 4. oktober.

Årets siste løp på terminlista går fra Vatnlia, IKKE Bestemorenga som tidligere annonsert. Løpet vil bli arrangert som FELLESSTART med gafling. En annerledes måte å løpe nattorientering på som kan være vel så gøy som å løpe alene!

PÅMELDING I EVENTOR.

Det vil bli tilbudt 2 løyper, en lengre A-løype på ca. 4 km samt en nedkortet og noe enklere løype som er en mellomting av A og B-nivå. Noen krevende poster, mens andre er relativt enkle.

Arena vil være ved foten av siste bakken opp til Vatnlia leirskole. Parkering skjer like før avkjøring til leirskolen på venstre side av veien. Herfra er det bare å følge veien opp mot leirskolen og du vil komme til arena. Fellesstarten vil gå ca. kl. 19.45 og vi anbefaler derfor at alle er klare ferdig skiftet på arena kl. 19.30 da vi må løpe et lite stykke samlet til start.

Velkommen til et morsomt og litt annerledes nattløp! 🙂

Share

Saltendilten 2016

I dag ble Saltendilten arrangert for 46. gang. Løypeleggere i år var Espen Skiri og Amund Kongsbakk, som hadde lagt løyper med mange veivalgsnøtter. Siden forhåndsinteressen i år var lav for den lengste løypen på 16 km, ble den kuttet for å forenkle arrangementet nå rett i etterkant av NM.

27 løpere startet, blant dem Carl B. Bjørseth som gjennomførte sin 44. Saltendilt, imponerende!

Her er årets resultater:  saltendilten_strekk

img_38161 img_38151

img_38191

img_38201img_38221img_38241

Share

Vi løfter i flokk! – et knippe arrangørportretter

I går ettermiddag løp VI mellomdistansen på Straumøya, og spiste kake etterpå!

Vi i B&OI er stolte over at vi som o-klubb med 167 medlemmer (derav 123 aktive i 2015) besto oppgaven med å arrangere NM-uka 2016!

Ikke alle kan lage kart, eller legge løyper! Vi er stolte over at både synfarer/rentegner & løypeleggere er vokst opp i B&OI. I o-sesongen øver vi ukentlig på å være nær-o-løpsarrangører. Vi er heldige som har mange erfarne folk som kan organisere start & tidtaking.

NM-uka er imidlertid utall andre oppgaver! Da er det BRA at mange kan planlegge, sette ut poster, være p-vakt, vaske toaletter, gjøre avtaler, dele ut saft, rigge, lage fest, selge kaffe og bake!

Vi har hatt god hjelp av store og små medlemmer, nabo-o-klubber, tur-orienterere, langrennsklubber, speidere og skoleklasser! Under finner du et knippe arrangørportretter!

TUSEN TAKK til alle som bidro til å gjøre o- NM 2016 til en fest vi vil huske lenge!

Elisabet Kongsbakk, leder i idrettsutvalget i B&OI/ dugnadskoordinator NM 2016

Tirsdag 13.september; Saltenkarusell i NM-løypene

Tirsdag 13.september; Saltenkarusell i NM-løypene. Fotograf Kenneth Viken.

 

Fotograf resten er Elisabet Kongsbakk.

 

Share

Saltensprint Nord universiet 20.september

Martha Kalvig Skogan sier:

Arena i morgen blir på «baksiden» av universitetet, på den åpne plassen ved siden av UFO. Start mellom kl. 17:30 og kl. 18:30.

OBS! Det blir startpost i morgen for C- og A-løypen. Det betyr at N-løpernes starttrekant er på det stedet dere nuller brikken, mens C- og A-løpernes starttrekant vil være på et annet sted. Det vil være merking til startpost. Dersom dere lurer på noe; SPØR VED START!

Anleggsområdet på fremsiden av universitetet er forbudt område markert med lilla skravering.

Løypelengdene er som følger:

N-løype: 0,690 m
C-løype: 2,090 m
A-løype: 2,790 m

Share

Saltendilten 24.9 – Kålhuskrysset

Lørdag er det klart for årets Saltendilten. Løypeleggere er Amund og Espen, som melder om et litt forenklet arrangement i år. En kartlegging viser at svært få i år var aktuell for den lengste løypa, så den utgår. Klassene som normalt løper den er flyttet ned i 11 km løypa, men får selvfølgelig full merkeuttelling.

Påmelding er åpnet i Eventor og der er også innbydelsen lagt ut.

Ordinær påmeldingsfrist er onsdag 21.9, etteranmeldingsfrist fredag 23.9.

http://eventor.orientering.no/Events/Show/7432

Share