Kategoriarkiv: NNM

Nord-norsk mesterskap på Mo 17. og 18. juni – blir vi største klubb?

Fjorårets stafett start med B&OI løpere ut i front

På facebook er det laget egen gruppe med info om NNM, men vet at ikke alle nås på den måten.  Så gjentar infoen her.

Den klubb bestilte overnattingen blir på Gruben Ungdomsskole. Arild Hegreberg er reiseleder. Vi må bruke privatbiler, så begynn å planlegge kjøring og samkjøring.

Innbydelsen er lagt ut i eventor og der melder du deg også på.  Påmeldingsfristen er 11.juni, men meld deg gjerne på så tidlig som mulig slik at reiseleder ser hvor mange som skal være med.   http://eventor.orientering.no/Events/Show/8415.

Klubbens mål har ofte vært å være største klubb i antall deltakere i NNM. Håper du bidrar til at vi klarer det.  Husk at NNM har klasser for alle fra de ferskeste rekruttene via racerklassene til veteranklasser. Der er også N- og C-løype for sjåførforeldre som vil prøve seg i skogen og comebackløpere

Har du spørsmål så ta kontakt med reiseleder Arild.

 

Share

Vi løfter i flokk! – et knippe arrangørportretter

I går ettermiddag løp VI mellomdistansen på Straumøya, og spiste kake etterpå!

Vi i B&OI er stolte over at vi som o-klubb med 167 medlemmer (derav 123 aktive i 2015) besto oppgaven med å arrangere NM-uka 2016!

Ikke alle kan lage kart, eller legge løyper! Vi er stolte over at både synfarer/rentegner & løypeleggere er vokst opp i B&OI. I o-sesongen øver vi ukentlig på å være nær-o-løpsarrangører. Vi er heldige som har mange erfarne folk som kan organisere start & tidtaking.

NM-uka er imidlertid utall andre oppgaver! Da er det BRA at mange kan planlegge, sette ut poster, være p-vakt, vaske toaletter, gjøre avtaler, dele ut saft, rigge, lage fest, selge kaffe og bake!

Vi har hatt god hjelp av store og små medlemmer, nabo-o-klubber, tur-orienterere, langrennsklubber, speidere og skoleklasser! Under finner du et knippe arrangørportretter!

TUSEN TAKK til alle som bidro til å gjøre o- NM 2016 til en fest vi vil huske lenge!

Elisabet Kongsbakk, leder i idrettsutvalget i B&OI/ dugnadskoordinator NM 2016

Tirsdag 13.september; Saltenkarusell i NM-løypene

Tirsdag 13.september; Saltenkarusell i NM-løypene. Fotograf Kenneth Viken.

 

Fotograf resten er Elisabet Kongsbakk.

 

Share

NNM i Harstad

Løpsterreng-NNM-2016Melding fra Harstad:

Påmeldingene strømmer på til NNM, nå som det er en uke igjen til ordinær påmeldingsfrist. Husk også påmelding til bankett og eventuelt overnatting på skole (frist 15. august). Ta kontakt hvis det er noe vi i arrangementskomiteen kan hjelpe med.

Hjemmesiden NNM.

Melding fra Anders Kure på facebookgruppa vår:

NNM i Harstad 19.-21.august. Ordinær påmeldingsfrist om ei uke, mandag 8.august (Eventor). Jeg prøver å koordinere kjøring og stafettlag. Har sendt epost til epostadressene jeg har. Meld på!

INNBYDELSE

Share

O-teknisk sommertrening

Vatnlia utsnitt

Det er sikkert noen som ønsker noen treningsturer på kart før høstsesongen starter opp. Jeg har laget løyper på Vatnlia kartet og på Heggmoen kartet, da jeg tror terrengene der kan være relevant i forhold til NNM i Alta.

Det er ingen postmarkeringen ute, så anbefaler de som har GPS klokke å bruke den og sjekke i ettertid om dere har vært på rett plass. Løypene legges ut som pdf-fil for bruk til utskrift, og bildefil (jgp) til gps-analyse.

Heggmoen:
A- løype 7,9 km med kuttmuligheter: A 7,9 km pdf      A 7,9 jgp
B-løype 3,2 km: B 3,2 km pdf    B 3,2 km jgp

Vatnlia:
A-løype 8,5 km med kuttmuligheter:  A-8,5 km pdf   A 8,5 km jgp
B-løype 4,0 km:  B 4,0 km pdf    B 4,0 km jgp

 

Share

NNM Alta 14.-16.august

Følgende info kommer fra Terje Olsen:

Da er en strålende helg med Nordland 3-dagers/KM på Fauske og Finneid over. En stor takk til Torkel, Dag, Håvard og alle store og små medhjelpere for et fantastisk arrangement.
Da er tiden kommet for å se framover mot det neste mesterskapet i Nord-Norge; NNM i Alta 14-16 august 2015.
Det har vært åpnet for påmelding til løpene i noen uker, og denne uka la Alta O-lag også ut innbydelse og PM i Eventor. I løpet av denne uka vil vi oppdatere fila med reiseopplegget med mer informasjon.
Link til den gamle versjonen av reiseopplegget finner dere her: Reiseopplegg
Link til hjemmesiden til NNM finner dere her:NNM
Dere finner dem også under ”Viktige arrangement” på B&OIs hjemmeside (helt til høyre).
De som til nå har meldt seg på og/eller gitt tilbakemelding på at de skal delta er:
Espen
Kaja
Trygve
Amund K
Håvard
Oda
Torkel
Nora
Per
Morten
Johanne
Øyvind
Terje
Vi håper at enda flere tar turen til det som helt sikkert blir en uforglemmelig opplevelse.
For lettere å kunne planlegge reise, overnatting og lokal transport, ønsker vi så snart som mulig å få tilbakemelding på hvem som tar turen til Alta. Gi tilbakemelding på Facebook og/eller epost til Morten Tjønndal eller til meg. Kontaktinfo for Morten og meg finner dere i reiseopplegget.

Share

B&OI satser på NNM i Alta

Skrevet av Terje Olsen

Informasjon fra reiselederne til NNM i Orientering 2015 kan lastes ned her (pdf): Reiseopplegg til NNM Orientering i Alta 14-16 aug 2015

Det ble under årsmøtet oppfordret «til å reise kjerringa i 2015» med hensyn til antall deltakere fra B&OI. Vi er derfor tidlig ute med informasjonen, slik at dere allerede nå kan starte med planleggingen av turen. Vi oppfordrer medlemmer i alle aldre til å ta turen til Alta!

Etter hvert som dere bestemmer dere for å dra, ønsker vi fortløpende tilbakemelding per epost til Morten Tjønndal eller Terje Olsen. Opplys også om reisemåte, og om når dere reiser.

Etter at innbydelsen fra Alta O-lag er mottatt, vil informasjonen bli oppdatert med flere detaljer.

Share