Månedlige arkiver: mai 2021

Saltenkarusell 4-2021 Røvika – 1.juni

Per Rekkedal skriver:

Orienteringsløp Røvika 1. Juni kl. 18.00 – 19.00. Kjør mot Fauske gjennom tunnelen og så til høyre. Forhåndspåmelding.

Løyper:

A 7.0 km, A 4,9 km, B 3,4 km, C 2,0 km og N 1,1.

A-løypene 1:10000 og de øvrige 1:7500..Husk å ta med egen drikke da det meldes 20 varmegrader. Kartet er gammelt og en del ny skog har vokst opp. Det har også pågått en del større flatehogst, men løypene legges stort sett utenfor disse flatene. Oppå fjellet er det perfekt nå. Ta med godt humør og meld dere på snarest. Parkering ved hovedhuset hvor det er registrering og mål. Start trekkes opp mot fjellet etter traktorvei ca 350 m.

Share

Resultater tomannstafett 25.5 Bueskyttebanen

16 lag stilte i dagens stafett. Resultater er satt opp med samlet slutttid for laget. Her har jeg brukt totaltid på brikken til løper nr 2 på laget med utgangpunkt i at fellestart gikk kl 18:15. Dette oppsettet gir samme rangering som løpsleder har notert på sin liste.

I tillegg legger jeg ut liste med tidene til hver enkelt løper/brikke. Motime rangerer, men det er jo ikke reelle tider siden tiden partner var ute kommer med på førstestrekket på hver etappe unntatt den første. Men kan brukes til å se strekktider og sammenligne litt for de som har spesiell interesse.

Share

KM i Kabelvåg 26.-27.juni 2021

Klubben satser på at en stor tropp drar, og det er gledelig at flere har meldt fram om deltakelse.

Vi satser på felles overnatting,enten på Sandvika hytte og camping eller Kabelvåg vandrehjem (folkehøgskole). Av hensyn til bestilling av overnatting så ønsker vi snarlig tilbakemelding fra de som vil delta og som ikke allerede har gitt tilbakemelding via FB.

Klubben vil dekke reise og overnatting lørdag/søndag, basert på reise i fulle biler. Det er mulig å ta første ferje til Moskenes på lørdag og rekke løpet kl 14, men det kan også være noen som vil dra på fredag, event være til mandag, og betale ekstra overnatting selv.

Ber derfor om at de som ennå ikke har meldt fra, men som er bestemt på å reise, sender en snarlig epost eller sms.

Share

Velkommen til den årlige fartsfylte 2-mannsstafetten tirsdag 25.mai

Velkommen til den årlige fartsfylte 2-mannsstafetten tirsdag 25.5.21

Skrevet av løpsleder Ole-Kristian og løypelegger Bjørn Tore.

Fellesstart: kl 18:15.

Samlingsplass ved bueskytterbanen. Ca. 700m å gå til start.

Parkering og samlingsplass

Av hensyn til sekretariatsarbeidet anmodes lagene om å være tidlig ute med lagoppstilling og lagets brikkenummer. Sekretariatet åpner kl 17:30 (samlingsplass). Vær gjerne kreative i dannelsen av lag, det er morsomst om det blir en spennende kamp mellom flere lag.

Pga korona-situasjonen så kan lagene ikke løpe med samme brikke slik vi pleier, men bruke sin egen. Mer informasjon om dette ved start.

Stafetten består av 3 korte løyper (ca. 1 km). Det er lav vanskelighetsgrad (B-nivå), slik at alle kan være med om de vil. Nybegynnere bør ha følge. Det er også laget en egen nybegynnerløype (N-nivå). Der er det tydelige detaljer og gode ledelinjer.

Lagets løpere skal løpe alle løypene, dvs til sammen 6 etapper.

Deltakere som ikke vil løpe stafett får starte etter fellesstarten og kan velge om de vil ta 1, 2 eller 3 løyper.

Det er ikke forhåndspåmelding til løpet.

Velkommen!

Share

Flaggjakt med ZippyGO fram til 25.mai

Klubben har laget et enkelt opplegg på våre oppdaterte skolegårdskart hvor det er mulig å gå på flaggjakt fram til 25.mai.

Disse skoleoppleggene blir registrert som WOD-arrangement.

For å delta så må du velge www.zippygo.no i nettleseren på smarttelefonen eller et nettbrett, og registrer deg som bruker. Kart finnes kun på digital form.

For å finne flagg, må du ta en tur på et av skolegårdskartene ved følgende skoler: Alstad, Bankgata, Bodøsjøen(på sprintkart), Grønåsen, Hunstad barneskole, Mørkvedmarka skole, Rønvik, Tverlandet, Saltvern, Skaug, Skjerstad eller Østbyen.

Flaggjakten er et pilotopplegg som Norges Orienteringsforbund har utarbeidet i smarabeid med Konkylie data.

Du må oppsøke stedene med røde jordbær på kartene, og da finner du flagg.

God flaggjakt!

Share

Saltenkarusellen 3-2021: Evjen (sør for Saltstraumen)

Tirsdag 18.mai arrangerer Tverlandet IL årets tredje Saltenkarusell. Start fra 18:00 – 19:00.

Opplegg som vanlig. Forhåndspåmelding via Eventor.

Start fra 18:00 til 19:00. Evjen er et lite stykke sør for Saltstraumen. For mange av oss er dette et helt nytt område å løpe o-løp, som jo selvsagt er veldig spennende. Mer info fra arrangør Håvard Berg under. Han har også lagt ut to smakebiter fra terrenget/kartet.

«På løpet på tirsdag er det viktig å være nøyaktig med parkeringa – da veien for det meste er for smal til å parkere langs. Det er to parkeringer – en ved Vanntårnet (noen hundre meter å gå)- se kartbilde nedenfor og en litt lengre ned langs veien mot Evjen som greie grunneiere har gitt oss lov til å bruke – med anvisning gjennom skogen til arena. Det vil være parkeringsvakt som hjelper til 🙂. Velkommen til historiens første løp i dette området«.

Parkering
Share

Resultater Saltenkarusell 2 – Tverlandsmarka

Sesongens andre Saltenkarusell gikk i utfordrende terreng i Tverlandsmarka. I et «grønt» terreng med vanskelig framkommelighet ble orienteringsferdighetene virkelig satt på prøve. Marte hadde laget gode og krevende mellomdistanse løyper og resultatene tyder på at mange fikk seg noen bommer underveis.

Hyggelig med hele 66 deltakere og flott å se mange nye fjes på o-løp.

Her er kveldens resultater:

Share

Saltenkarusell 2 – 2021: Tverlandsmarka

Så er det klart for årets andre Saltenkarusell, 11.mai, med start fra 18-19:00. Vi oppfordrer sterkt til forhåndspåmelding i Eventor, både for å unngå trengsel og kø ved samlingsplass (korona-tiltak), men også for å lette arbeidet med resultatlister.

Stedet er Tverlandsmarka, med oppsatt start fra Vanntårnet. Opplegget blir nesten som normalt, men med mellomdistansepreg.

Løypelegger Marte Fallbakken Berge forteller. Terrenget kan ellers på året fremstå som tett, men nå drar vi nytten av nordnorsk vår som byr opp til relativt god sikt og grei løpbarhet. Kartet er nylig oppdatert. Målestokk 1:7500 på de to lengste løypene, 1:5000 på de to korteste.

Løypene: A: 3,9 km. B: 2,6 km. C: 1,8 km. N: 1,4 km

Fri start kl. 18-19. Vi oppfordrer av smittevernhensyn til at hele startintervallet benyttes! Oppmøte hvor mål er markert på bildet. Det er begrensede muligheter for parkering ved samlingsplass. Det oppfordres til samkjøring! Oppe ved samlingsplassen må kun parkeringsplassene på oversiden av veien benyttes (se P). Vær obs på at enkelte av plassene er private. Det vil også være mulig å parkere lengre unna, se kartutsnittet. Gangavstand fra disse parkeringsmulighetene vil være 800m. Husk å melde dere på før mandag kl. 22!

Share