Kategoriarkiv: stafett

Resultater tomannstafett 25.5 Bueskyttebanen

16 lag stilte i dagens stafett. Resultater er satt opp med samlet slutttid for laget. Her har jeg brukt totaltid på brikken til løper nr 2 på laget med utgangpunkt i at fellestart gikk kl 18:15. Dette oppsettet gir samme rangering som løpsleder har notert på sin liste.

I tillegg legger jeg ut liste med tidene til hver enkelt løper/brikke. Motime rangerer, men det er jo ikke reelle tider siden tiden partner var ute kommer med på førstestrekket på hver etappe unntatt den første. Men kan brukes til å se strekktider og sammenligne litt for de som har spesiell interesse.

Share

Resultater to-mannstafett 31.mai 2016

Oppdatert 1.6

Godt oppmøte på dagens stafett. Løypelegger har gjort en flott jobb, men antall poster pr lag var mer enn tidtakersystemet taklet. Ved innlesing fra MTR til Motime fikk jeg varsel om at tider ble feil da antall poster var over maks antall, kun 44 poster kom inn.

Jeg har manuelt lagt inn totaltidene som Bamse har skrevet ned. Dette er brikketider, så de vil ikke være helt korrekte.

På rekruttstafetten og for de som løp individuelt er strekktider med.

To-mannstafett_Strekk

Share

2-mannsstafetten 31.mai 2016 (med rekruttene)

Arena: Gapahukene på Bestemorenga

Fellesstart: kl 1815.

Av hensyn til sekretariatsarbeidet anmodes lagene om å være tidlig ute med lagoppstilling og lagets brikkenummer. Sekretariatet åpner kl 1730.

Stafetten består av 3 løyper a ca 1,5 km. Lagets løpere skal løpe alle løypene dvs til sammen 6 etapper. Lagets felles brikke er lagets «stafettpinne».

Deltakere som ikke vil løpe stafett får starte etter fellesstarten og kan velge om de vil ta 1, 2 eller 3 løyper.

Rekruttene:

Det blir egen rekruttstafett med 3 løyper på ca 500m. N-nivå. Samme gjennomføring som «voksenstafetten» med fellesstart kl 1800. Kart deles ut på forhånd og det tillates skygging. Hvis det er rekrutter som ikke vil delta i stafett er det mulig å gjennomføre en eller flere av rekruttløypene individuelt. Det blir også enkel kafe med salg av kaffe (10 kr) og kake (20kr). Så ta med KÆSH!

Share

Innendørs o-løp på universitetet på treninga tirsdag 19.januar

NORDTirsdagstreninga 19.1: Nord Universitet på Mørkved, utfordrende 2mannsstafett i flere etasjer.De yngste kan løpe i lag og/eller få etapper. Værmelding: mange plussgrader, vindstille. Oppmøte hovedinngangen kl 18:00, boller og saft etter løpet.

Vi ber dere melde dere på i Eventor så vi vet hvor mange som kommer:

http://eventor.orientering.no/Events/Show/6664

Torkel melder følgende:

Det blir også mulig å bestille nye klær til årets sesong. Vi tar med det vi har av tøy i bua for salg, og tar opp bestilling av både løpstrøyer, treningsjakker, lue og pannebånd.
Vi sender ikke inn bestilling før etter årsmøtet 1. febr, ta kontakt hvis det er noe tøy du trenger til årets sesong.
Oppfordrer også til bruktsalg, hvis noen har vokst ut av sitt tøy, som andre kan ha glede av. Ta med, gi bort eller selg til en god pris.

Share

KM stafett lørdag 29.august for alle

Skrevet av Anders Kure

Helga 29.-30-august er det KM stafett på lørdag og KM ultralang / Saltendilten på søndag. Sted: Skihytta ved Soløyvatnet, altså: ikke langt hjemmefra. Se hele innbydelsen på Eventor.

Stafetten har start kl 14:00 på lørdag. Det blir også individuell nybegynnerløype.

2015_KMstafettJeg har rollen som oppmann for stafettlagene, og har gleden av å sette sammen lagene. KM stafett har bare en klasse, og det er visse krav til sammensetningen. For å motivere flere klubber til å stille lag, og for å inkludere de yngste enda bedre i stafetten, er reglene endret til at det er 3 etapper med forskjellige nivå. Reglene: se innbydelsen eller bildet nedenfor (fra www.nook.no), men i tillegg til reglene på bildet, er det også bestemt at minstekravet til «sein løper» oppfylles med løper i D/H 17C, dvs voksen løper som ikke tidligere har løpt A-/B-løyper (bare sprunget 2km i Saltenkarusellen). Reglene gjør det nødvendig å få med mange av de yngste rekruttene fra 11 år på 2.etappene, så vi kan stille mange lag! Jeg gjetter på at vi kan stille 15 lag?

Vi satser på samme strategi som tidligere: setter sammen ett/to/tre toppede lag som er tilstrekkelige gode til å slå Mo og Tverlandets lag, og fordeler løperne på alle de andre lagene etter PRI-indeksen slik at de blir jevngode og kan konkurrere med hverandre. Da kan alle oppleve en «stafett-spenning». Det blir en liten symbolsk premie til det beste av våre «B-lag».

VIKTIG

For at jeg skal kunne sette sammen jevne lag, må jeg vite hvem som blir med, og hvem som ikke blir med. Bestem dere (innen en uke hvis vi skal holde vanlig påmeldingsfrist – men i hvert fall seinest onsdag 26.august) og gi meg beskjed. Jeg tenker at jeg må ha lagene klare torsdag 27.august. Hvis vi får løpere «til overs» i forhold til lag-reglene, kan vi sette sammen lag som ikke oppfyller kravene, men de kan ikke bli premiert. Alle kan få løpe!

hilsen Anders Kure

tlf 995 18742

Share