Månedlige arkiver: august 2019

Saltenkarusell nr 12: Hopen

Lars Petter Rekkedal skriver:

Da er løypene klare, kartene skrives ut i morgen. Samlingsplass er på vanlig plass når man kjører fra Hopen opp til skistadion. Det er to løyper på A-nivå 5,6km og 3,6km, ei løype med B-nivå på 3,4 km samt ei C-løype og ei N-løype. Løpbarheten var ganske god til å være så sent på høsten. Ei stor hogstgate var Ikke med på kartet, men her er høydekyrver, bekker o.l. Veldig bra å orientere etter.

Sees på tirsdag! 😉

FORHÅNDSPÅMELDING.

Share

Resultater fra Saltenkarusell 11-2019 på Harelifjell

32 stykker deltok i kveldens løp hos IL SISO. Fine løyper i flott terreng. Den eneste tabben de hadde gjort var å legge løypa gjennom enorme områder med masse stor blåbær, slik at en hel haug Bodøværinger ble klar over dette (til og med jeg oppdaget all blåbæra).

Share

Saltenkaruselløp tirsdag 20.8. kl 18 på Straumen.

IL SISO ønsker velkommen til Saltenkarusellen tirsdag 20.august med start fra kl. 1800. Manuell påmelding ved start (ikke eventor).

N-løype (1,5 km) og C-løype (2 km) med start fra idrettsbanen.
B-løype (3 km), A-løype (4 km) og A-løype (6 km) med start ca 1km opp mot Harelifjell.

Løpene ligger i ett fantastisk og utfordrende terreng på Harelifjell-kartet.

Frammøte ved skola/idrettsbanen ved Straumen skole. Det oppfordres til samkjøring, så møt opp (med eller uten bil) ved P-plassen på Bodin vgs, senest kl 17.

Share

Saltenkarusell nr 11: Straumen

Årets ellevte Saltenkarusell arrangeres 20.august på Straumen. Ingen forhåndspåmelding. Løypelengder og opplegg «som vanlig» med N-, C-, B- og A-løyper. Start fra 18:00.

Kartet er Harelifjell, et kjempeflott område å løpe orientering. Det er viktig at vi fra Bodø stiller opp og deltar på løp også utenfor byen, så prioriter gjerne dette. Samlingsplass er idrettsplassen ovenfor Straumen skole (parkering ved skolen).

Leder Leif Magne oppfordrer til samkjøring (organisering vis facebookgruppen vår). Han foreslår avreise fra Bodin videregående skole klokken 17:00 (fyller opp biler der). Når det er så lang kjøring så er det vanlig å dele på kjøreutgiftene.

Share

Saltenkarusell 10 – Vatnlia 13/8-2019

Saltenkarusellen tirsdag 13. august vil ha samlingssted og mål ved Vatnlia leirskole. Derfra 250 meter til start for alle løyper. Det er noe begrenset med parkering i området, så det oppfordres til samkjøring. Det er ikke anledning å parkere oppe ved selve leirskolen.

Løpet er av type «Lang» som igjen medfører noe lengre løypelengder enn normalt: A6-løype på 6,9 km, A4-løype på 4,9 km, B-løype på 3,5 km, C-løype på 2,5 km og N-løype på 1,8 km. Løpsleder er Arild Pettersen og Løypelegger er Terje Olsen.

Påmelding i Eventor

Pga det tørre været er vannføringa i Storelva svært lav. Dette medfører at den også kan krysses en god del steder der den er tegnet som upasserbar i kartet. For å fremheve de stedene som er tegnet som passerbare i kartet (garantert lette å krysse) i tillegg markert med tegnet kryssningspunkt.

For N-løypa er det merket med påler med merkebånd mellom post 1 og post 2 pga manglende ledelinjer i terrenget. Denne merkingen er ikke tatt med i noen av kartene.

TIL har poster for Tur-O i terrenget, og Leirskola har også noen egne poster. Disse ligger på andre kartdetaljer enn de som er brukt i løpet, og de er heller ikke markert med vanlige postskjermer (Se bilder).

Share