Forfatterarkiv: Terje Olsen

Resultater fra Saltenkarusell 11-2019 på Harelifjell

32 stykker deltok i kveldens løp hos IL SISO. Fine løyper i flott terreng. Den eneste tabben de hadde gjort var å legge løypa gjennom enorme områder med masse stor blåbær, slik at en hel haug Bodøværinger ble klar over dette (til og med jeg oppdaget all blåbæra).

Share

Saltenkarusell 10 – Vatnlia 13/8-2019

Saltenkarusellen tirsdag 13. august vil ha samlingssted og mål ved Vatnlia leirskole. Derfra 250 meter til start for alle løyper. Det er noe begrenset med parkering i området, så det oppfordres til samkjøring. Det er ikke anledning å parkere oppe ved selve leirskolen.

Løpet er av type «Lang» som igjen medfører noe lengre løypelengder enn normalt: A6-løype på 6,9 km, A4-løype på 4,9 km, B-løype på 3,5 km, C-løype på 2,5 km og N-løype på 1,8 km. Løpsleder er Arild Pettersen og Løypelegger er Terje Olsen.

Påmelding i Eventor

Pga det tørre været er vannføringa i Storelva svært lav. Dette medfører at den også kan krysses en god del steder der den er tegnet som upasserbar i kartet. For å fremheve de stedene som er tegnet som passerbare i kartet (garantert lette å krysse) i tillegg markert med tegnet kryssningspunkt.

For N-løypa er det merket med påler med merkebånd mellom post 1 og post 2 pga manglende ledelinjer i terrenget. Denne merkingen er ikke tatt med i noen av kartene.

TIL har poster for Tur-O i terrenget, og Leirskola har også noen egne poster. Disse ligger på andre kartdetaljer enn de som er brukt i løpet, og de er heller ikke markert med vanlige postskjermer (Se bilder).

Share