Kategoriarkiv: SISO

Resultater fra Saltenkarusell 11-2019 på Harelifjell

32 stykker deltok i kveldens løp hos IL SISO. Fine løyper i flott terreng. Den eneste tabben de hadde gjort var å legge løypa gjennom enorme områder med masse stor blåbær, slik at en hel haug Bodøværinger ble klar over dette (til og med jeg oppdaget all blåbæra).

Share

Saltenkarusellen 7-2018: Seljeåsen (Straumen) 19.juni

Årets syvende Saltenkarusell arrangeres denne gangen av SISO. Det arrangeres på Seljeåsen, merket fra «Straumenkrysset».

SISO arrangerer stort sett et løp i året, og det er svært viktig at vi fra Bodø stiller også på dette løpet. Det er med på å beholde bredden i det lokale tilbudet, og viktig også for klubben på Straumen.

Dessuten er det artig å løpe i terreng andre steder enn Bodø! Dra da vel!!!

Share

Saltenkarusell 7.juni: Harelifjell (Straumen)

straumenFørstkommende tirsdag er det klart for ny Saltenkarusell, denne gangen i nærheten av Straumen (kart: Harelifjell). Vi har ikke fått opplyst nøyaktig hvor starten er ennå, men det kan hende vi får nærmere beskjed. Da vil denne infoen legges ut her. Jeg regner med at det blir tydelig merket fra E6.

SISO arrangerer et løp hver sesong, og de siste årene har det vært ganske dårlig oppmøte fra Bodø. Som er litt synd. Det pleier å være fine løyper i litt annet terreng enn det vi er vant med, så dette anbefales på det varmeste.

Det er ikke påmelding i Eventor.

Share

Resultater fra Saltenkarusell 6 – Seljeåsen (med bilder)

20 tøffinger trosset vått vær og stilte opp i dagens løp i Seljeåsen. Takk til Eva og Erling som sto for løyper og tidtaking. Undertegnede hadde en koselig gåtur gjennom løypa tross regnværet, det var jo ikke vind så da var det mulig å holde varmen:-)

Her er resultatene:        Saltenkarusell_6_-_Seljeasen_Strekk

Klikk på bildene for å få dem i større format.

Share