Månedlige arkiver: mars 2015

Arrangørveiledning

Meny - Lagshåndboka - Arrangørveiledning

Meny – Lagshåndboka – Arrangørveiledning

Terminlista er offentliggjort, og de aller fleste løpene har fått tildelt løpsleder og løypeleggere. Noen er mer erfarne enn andre, noen har kanskje ikke gjort dette tidligere. Det finnes masse erfaring og kunnskap i B&OI om det å arrangere et orienteringsløp, det er mye å lære og ingen er utlærte.

Hjemmesiden kan til en viss grad være til hjelp. Under Lagshåndbokas meny finner du en «Arrangørveiledning» med noen undermenyer. Har skal det ligge en del nyttig informasjon om både det å lage løyper og det som skal skje under arrangementet. Ikke all informasjon er like oppdatert, men det meste er nyttig.

Share

Terminliste 2015

Forberedelser

En god og erfaren arrangørstab.

Terminlista for 2015 (tider og steder) er nå klar. Det jobbes ennå litt med løpsledere/løypeleggere, men Marit Johnsen melder at vi snart er i mål.

Terminlista ligger under «2015» i den nederste menylinja under «Terminliste – Resultatservice».

Alle løpene legges også inn i kalenderen, og vil etterhvert som løpet nærmer seg komme opp i «Aktiviteter neste 14 dager» i høyre sidekolonne. Det vil komme opp lenke til «google maps» slik at alle kan se på et kart hvor samlingsplass og start er.

Share

Bestilling av o-tøy sesongen 2015

Hettegenser med B&OI- og NM 2016-logo.

Hettegenser med B&OI- og NM 2016-logo.

Beskjed fra Elin Irgens.

To ulike bestillingsrunder. Den første bestillingen går førstkommende mandag og gjelder hettegenseren på bildet. De er med NM -2016 logo/ B&OI logo. Kr. 250,-. De er marineblå.

Barn Str. 120/130, 140/150, 160/170
Voksen S-4XL

Vi holder også på med bestilling av annet O-tøy. Denne bestillingen sendes fredag 10. april.
Jakker barnestr. Kr. 700,-
Vest barnestr Kr. 600,-
O-trøyer kr. 450,-
(str 130/140/150/160)

Jakker dame Kr. 1000,-
Vest dame Kr. 720,-
O-trøye kr. 580,-
(Str XS-S-M-L-XL-XXL)

Jakker herre kr 1000,-
vest herre kr 720,-
O-trøye kr. 580,-
(Str S-M-L-XL-XXL-XXXL)

Luer kr. 150,- S-M-L-XL
Pannebånd kr.150 S og L

Skriv nøye navn, herre, dame eller barn og str.

Det blir kun denne bestillingsrunden denne sesongen så hiv dere med.
Mvh Elin Irgens

Share

Instagramfeed med #bodoorientering og #onm2016

Elisabet har tatt i bruk instagram

Elisabet har tatt i bruk instagram

Da har jeg oppgradert instagram-programvaren på webserveren vår, og bilder i instagramfeeden inneholder nå bilder som er merket med #bodoorientering og #onm2016.

Arne Kristian og Elisabet har allerede tatt dette i bruk, og hvem som helst kan gjøre dette (så lenge dere bruker instagram). Men bruk dette med vett! Under ligger bilder med taggen bodoorientering. I menylinjen til høyre ligger hele feeden under facebookfeeden.

[instagram-feed hashtag="#bodoorientering"]

 

Share

Medlemsmøte 25.mars kl 18:00

På onsdag 25.mars arrangeres det medlemsmøte for medlemmene i B&OI orientering. Tidspunktet er 18:00 og stedet er Bodin videregående skole.

Tema for møte er årets sesong, informasjon om medlemsregistrering på «MinIdrett», bestilling av løpsutstyr, oppdatert info om NM uka mm. Vi sees!

Share

En STOR takk til alle i B&OI som har jobbet…

Fra rennleder Bjørn Godal:

Tusen takk for en fantastisk innsats fra dere i helga! Det har vært til uvurerlig hjelp. Jeg har stor tro på at denne typen deling er veien å gå for at vi alle skal løfte oss på arrangement og kunne gjennomføre store arrangement på en god måte i framtida. Nok en gang: Tusen takk til alle fra B&OI som bidro i helgas mesterskap!!!

Fra o-gruppas leder Torkel Irgens:

En STOR takk til alle i B&OI som har jobbet dugnad under NNM helga. Det ble et strålende flott arrangement, både på Bestemorenga og i Stormen bibliotek. Mange ulike oppgaver som skulle utføres, for å kunne gjennomføre et helhetlig arrangement. Mange gode arrangementserfaringer vi kan ta med oss videre i arbeidet med planlegging av NM uka neste år.

Minner også om medlemsmøte for B&OI orientering onsdag 25 mars kl 1800 på Bodin vdg. Her blir det info om årets sesong, info om medlemsregistrering på MinIdrett, bestilling av løpsutstyr, oppdatert info om NM uka mm. Vi sees!

Ivrige skiløpere fra arrangørklubben

Ivrige skiløpere fra arrangørklubben

Share

Treningssamling 13.-15. mai 2015: Utskarpen (Mo)

Utskarpen, vårsamling 2015

Utskarpen, vårsamling 2015

Da er vi klare for en ny orienteringssesong. Og for å forberede oss arrangerer vi som alltid en egen vårsamling. Årets kretssamling er lagt til Utskarpen, 30 km vest for Mo i Rana. Her har Mo o-klubb et kart fra 2008 som vi vil benytte til opplegget. Kartet er synfart og rentegnet av Yngve Skogstad. Det vil i tillegg bli minst 2 treninger inne på Mo (onsdags kveld og fredags ettermiddag). Mer informasjon vil dere finne i denne innbydelsen: 2015-05_samling_utskarpen

Share