En STOR takk til alle i B&OI som har jobbet…

Fra rennleder Bjørn Godal:

Tusen takk for en fantastisk innsats fra dere i helga! Det har vært til uvurerlig hjelp. Jeg har stor tro på at denne typen deling er veien å gå for at vi alle skal løfte oss på arrangement og kunne gjennomføre store arrangement på en god måte i framtida. Nok en gang: Tusen takk til alle fra B&OI som bidro i helgas mesterskap!!!

Fra o-gruppas leder Torkel Irgens:

En STOR takk til alle i B&OI som har jobbet dugnad under NNM helga. Det ble et strålende flott arrangement, både på Bestemorenga og i Stormen bibliotek. Mange ulike oppgaver som skulle utføres, for å kunne gjennomføre et helhetlig arrangement. Mange gode arrangementserfaringer vi kan ta med oss videre i arbeidet med planlegging av NM uka neste år.

Minner også om medlemsmøte for B&OI orientering onsdag 25 mars kl 1800 på Bodin vdg. Her blir det info om årets sesong, info om medlemsregistrering på MinIdrett, bestilling av løpsutstyr, oppdatert info om NM uka mm. Vi sees!

Ivrige skiløpere fra arrangørklubben

Ivrige skiløpere fra arrangørklubben

Share