Månedlige arkiver: mars 2020

Aktivitetsinfo fra Norges orienteringsforbund i disse smitteverntider

Via Nordland okrets, har klubben mottatt nyttig infoskriv.

Vedlagt et infoskriv om hvordan norske orienteringsklubber kan håndtere sine aktiviteter iht helsemyndighetenes pålegg om smittevern.
Det er viktig at alle enkeltpersoner og organisasjonsledd overholder myndighetenes pålegg, og at klubber og kretser dessuten informerer alle brukere deres aktivitetstilbud om disse påleggene og viktigheten av at de overholdes.  Klubbens medlemmer kan lese inforskrivet her

Share

Organisert tirsdagstrening avlyses inntil videre og planlagt kurs utsettes. Vakta på Bodin bortfaller også.

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og orienteringsforbundet at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. 

Det betyr at det ikke blir vanlige tirsdagstreninger eller planlagt vintercup 17.3, samt at kurset i løypelegging 18.3. må avlyses. Vi saster på å gjennomføre kurset senere.

Ettersom Bodin vgs ikke skal gjennomføre normal klasseromsundervisning og idrettsbygget stenges for utleie, så betyr det også at klubbens vaktsystem bortfaller fra uke 11 og antakelig til påske. Nærmere info vil kunne bli lagt ut senere på klubbens hjemmeside.

Share

AVLYST: Medlemsmøte torsdag 16.april kl 19 i møterom Caput, Gamle riksvei 18.

STYRET MØTES 16.4. OG VI SKAL BIDRA TIL Å SIKRE AT MEDLEMMENE FÅR INFORMASJON OM AKTUELL O-AKTIVITETER FRAMOVER

På dette medlemsmøtet skulle alle grupper/utvalg presenterer opplegg/planer for 2020; terminlisten, løpsledere, løypeleggere, reiselededere, egenandel, turO pakkedugnad, mannskapsfordeling, etc vil da være klare. Mulighet for kjøp av klubb/løpstøy.

Vi satser på et infomøte så snart mulighetene åpnes for det.

Share