Månedlige arkiver: juni 2020

Saltendilt nr 9 i Arlia-siste før sommerferien-benytt muligheten før du tar ferie! Meld deg på i Eventor.

Elin er løypelegger, og Johanna løpsleder, og løypelegger har lagt ut info på klubbens FB gruppe:

Inviterer til Saltencarousel #9 på tirsdag. Parkering ved Bodø bueskytterbanen og arena start og mål ca 300 meter inn i skogen, følg rød / gul snitt (merking) fra parkeringsplassen, se kartklipp. DET VIL BLI SATT OPP ET TIDTAKERTELT HVOR TØRT TØY KAN SETTES:

Kveldens kurs (løyper) er:
* A-6 km
* A-4 km
* B-3 km
* C-2 km
* N-1,5 km

Info fra skogen:
• Strømgjerde ⚠️ Det er dyr som oppholder seg i områder på kartet og det er gjerde på plassene deres. Pass på når det kan være strøm i gjerdene. VIS HENSYN OG UNNGÅ Å SKREMME SAUENE.

• Grønt er fint 🌱 Mye undervekst og bitvis tett grønn skog 🌿🙈

• Alle vannpassasjerer er mulig å krysse pga liten mengde vann 💧

• Skogen er tatt ned i et område som strekker seg gjennom kartet og berører alle kurs. Området er ca 30 meter bredt og ser ut som en strømlinje gate.
❗️ Kartklipp som rapporterer kartendringer er tilgjengelige i starten, men er IKKE rapportert om konkurransen tävlingskartan🪓🌲

Påmeldingen er åpen på arrangementer frem til i kveld kl. 22.00
https://eventor.orientering.no/Events/Show/13214

Link til parkering 🚙
https://goo.gl/maps/EdPjQjmTrVx2hAog6

Velkommen innom! Velkommen innom! ☺️ 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.
Share

Saltenkarusell 8 på onsdag 24.juni kl 18 ved Sagelva

Her er det furuskog

Kartet kan lastes ned, og viser hvor mål er og hvor det er mulig å parkere ved RV80 som tidvis er sterkt trafikkert. Etter parkering, følger dere stien fra RV80 og til samlingsplass. O-flagg vil bli hengt ut ved RV80 hvor dere går opp. Oppfordrer til felles kjøring fra byen og indre strøk.

Kartet som skal brukes er laget av Martin Hoset, og det er ennå ikke synfart i terrenget, slik det er detaljer i terrenget som ikke er med på kartet og detaljer på kartet som ikke er i terrenget. Feks vil noen av dere oppleve dette når det gjelder steiner og flomvann på myrer og i noen dumper. Høydekurvene stemmer veldig bra, likeså åpne områder og myrer.

Generelt veldig bra løpbarhet over alt. Det kommer til å gå fort hvis en ikke bommer, og løypelengdene er 6,3 km for A lang, 4,1 km for A mellom, 3,1 km for B, 2,2 km for C og 1,6 km for N.

Dere kommer til å nyte terreng og utsikt, med lydinnslag fra fugler og flomstor Salgelva som ingen trenger å krysse underveis.

Share

Veteranmesterskapet 4.-6.9. – for de som er 35 år eller eldre.

Eiker O-lag har nå lagt ut innbydelsen på Eventor, og løpene går på kart Ormåsen i terreng som beskrives som «Herlig, samme terreng som ble benyttet til Verdensmesterskapet individuelt i 1978 og veteramesterskapene i 2000 og 2010 samt NM junior 1954! Stort sett lettløpt, bra løpbarhet, god sikt. Middels til lett kupering, relativ åpen skog. Men enkelte deler av terrenget består av tettere skog med nedsatt sikt og løpbarhet. Langdistanse noe mer kupert og krevende.»Her antar vi det blir mange som vil delta, så følg med på Eventor og meld deg på når påmeldingen åpnes.Innbydelsen er også lastet opp som lesbar pdf-fil

Share

Saltenkarusell onsdag 24.juni kl 18 ved Sagelva

Grunnet mye snø i Fridalen, så har vi flyttet terminfestet Saltenkarusell til Sagelva ved RV80 mellom Tverlandet og Valnesfjord. Løpet blir på onsdag, ettersom St.Hans aften er på tirsdag 23.juni. Kan love nytt kart og terreng som få har vært i, takket være Martin H. Postene til A- og B-løypene vil nok bli satt ut i helga, og krar til bruk på tirsdag 23.6. så hvis noen ikke har mulighet på onsdag, vil det være mulig å løpe på tirsdag og torsdag. Postene tas inn på fredag 26.6. Påmelding via Eventor. Alle kan glede seg til å få løpe i ukjent terreng og med nytt kart!

Share

Påmeldingsfrist i eventor endret tilbake til 22:00

I år har påmeldingsfrist (forhåndspåmelding) vært klokken 23:59 mandag. Dette er nå endret tilbake til 22:00 slik det har vært tidligere.

Grunnen til at dette er justert tilbake er for at tidtakeransvarlig skal ha tid å sende avgårde startlister til arrangør før leggetid. Vi håper dere har forståelse for dette.

Dette gjelder fra neste løp 16.juni Heia.

Share