Månedlige arkiver: oktober 2019

Tur-o avslutning: dugnad

Neste fredag 1.november arrangerer Tur-o sin årlige avslutning for de som har gått turorientering.

Som vanlig trenger vi hjelp til å sette utover bord og stoler, selge diplom og merker, lodd, kaffe og vafler. Vi trenger også gevinster. Så let i loft og kjeller etter gamle gaver du aldri tok i bruk selv.

Det er fint om du gir tilbakemelding på facebook om du vil hjelpe til.
Hilsen Marit Bjørnevik.

Share

Årets siste nattløp, 29.oktober i Maskinisten

Jan Prytz og Morten Selnes ønsker velkommen til årets siste løp (ute).

Det er nattløp fra Maskinisten.

NB! Litt tidligere starttidspunkt: start fra 19:00.

Start fra pumpehuset i Maskinisten. Legg fra deg sekken med skifteklærne i bilen til arrangøren, som bringer dette videre til samlingsplass/mål (den nye gapahuken et lite stykke mot Bodin leir).

Der blir det hvis været står arrangøren bi tent bål og servert drikke og kanskje boller.

FORHÅNDSPÅMELDING I EVENTOR.

Share

Stolpeløp 22.10

Info fra Martin Hoset:

På tirsdag 22.10 blir det stolpeløp i sentrum. Hvem kan samle flest stolper på 30 minutter?Oppmøte ved Bodø VGS. Det blir felles info 19:20, utdeling av kart 19:25 og fellesstart 19:30.Målet med løpet er å samle flest stolper på 30 minutter. Man får 2 poeng for hver stolpe man registrerer og 1 minuspoeng per påbegynte minutt over 30 minutter. Det blir manuell tidtagning så dere trenger ikke EKT. Ved likt antall stolper er det raskest tid som gjelder.
Ta med:-Oppladet mobil med Stolpejakt-app og innlogget bruker (blyant og papir for å skrive koder kan fungere som alternativ)-Hodelykt-Refleksvest-Klokke (lurt for å følge med på tida)
Det er ikke noe problem om man har tatt stolpene før. De kan registreres flere ganger i appen og man kan få opp tidspunkt med «innstillinger->besøkshistorikk»
Bli med, dette blir gøy!
Påmelding her eller ved oppmøte:https://eventor.orientering.no/Events/Show/11535

Share

Nattløp 8.oktober Vatnlia

Skrevet av Leif Magne Eggestad

Natt o-løpet 8.oktober 2019 vil ha ei A-løype på 3,5km og ei C-løype på 1,6km. Mange poster i begge løyper, dvs mellomdistanse/sprint løyper….med mange retningsendringer.


Alle skal innom en post som byr på flott utsikt. En kan derfra, i ulike retninger, se kjente fjell i bakgrunnen. Start og mål ved Sjunkhatten leirskole, Vatnlia, og start fra kl 1930.
Husk påmelding i Eventor.


Vel møtt, og det er flotte løpsforhold i marka!

Share

125 års jubileumsfest 14.des.2019

Bodø & Omegn Idrettsforening ble stifte 14.desember 1994 og er byens eldste idrettslag. I den anledning vil det bli en jubileumsfest lørdag 14.desember. Det er en egen jubileumsfestkomite som planlegger festen. De, hovedstyret i Allianselaget, samt lederne for klubbene , har hatt møte om opplegget.

Jubileumsfesten blir lørdag 14.desember i Folkets hus. Eksterne gjester og æresmedlemmer vil bli invitert, samt at det er mulig for klubbens medlemmer over 18 år til å melde seg på. Påmeldingsfristen er fredag 15.november, og gjøres til lailathje@icloud.com

Kuvertpris for de som vil delta bli ca 400 kr. Etter at påmeldingen er gjort, vil det bli sendt ut info om betaling. Det blir middag med musikk og underholdning.

Styret oppfordrer aktuelle medlemmer til å delta på jubileumsfesten.

For de som ikke kjenner historien, har vi sakset følgende fra arkivet:

Fleridrettslaget B&OI (Bodø og Omegns Idrætsforening, som ble stiftet 14.desember 1894) har fra 1993 vært organisert som et allianseidrettslag under navnet B&OI Allianseidrettslag.

Fra samme tidspunkt, og i henhold til allianseidrettslagets lov av 28.januar 1993, har de idrettslige aktivitetene som tidligere ble drevet i undergrupper i fleridrettslaget vært ivaretatt av disse fire idrettslagene:

  • B&OI Friidrett
  • B&OI Langrenn
  • B&OI Orientering
  • B&OI Turn

Disse idrettslagene har egne lover. De fem lagene som utgjør det vi uformelt kan kalle ”B&OI-alliansen” (B&OI Allianseidrettslag og de fire idrettslagene) er egne juridiske personer. Dette innebærer at det enkelte lag i alliansen står fullt ut ansvarlig for egne disposisjoner.

Share