Kategoriarkiv: turorientering

Tur-o dugnad

Tur-o pakking på mandag 4. mai blir begrenset.

Torkel Irgens skriver:
Vi i tur-o utvalget har klargjort for årets sesong. Pga korona-situasjonen blir det dessverre ikke tradisjonsrik tur-o pakking i år. Vi vil ta smittevern hensyn, og derfor blir det kun tur-o utvalget som pakker konvoluttene.
I tillegg vil vi utfordre de av dere ungdommer/unge voksne som har mulighet, slik at vi tilsammen maks blir 12 stk. Fint hvis dere som har muligheten til å bli med, kan melde dere her på FB.

Vi hadde planlagt å pakke på Bodin vdg, slik vi «alltid» har gjort. Det får vi dessverre ikke lov til. Pakkingen er derfor flyttet til B&OI huset i Tennisveien 40. Mandag kl 1800.

Mange i den eldste generasjon er i risikogruppen, og vi vil derfor ikke utsette dere for noen risiko. I disse spesielle tider er ikke alltid så lett å vite hva som er mest riktig, men vi i tur-o utvalget velger å gjøre det slik, denne gangen.

Vi ønsker gjerne tips om nye bedrifter vi kan utfordre til å kjøpe inn tur-o konvolutter til sine ansatte, som et godt velferdstiltak.

Mange klubber, i varmere strøk, som allerede er i gang med årets sesong, forteller om rekordstor oppslutning om årets tur-o.
Det håper vi også😊.

Pga den spesielle situasjonen i år, blir det ikke klippetenger på postene, men en tresifret tall kode. Det blir registreringskort istedet for klippekort. Vi håper mange i år vil registrere seg digitalt på https://turorientering.no/bodo/

Vi trenger mange tur-o ambassadører, og ser frem til en flott tur-o sesong.

Share

Tur-o avslutning: dugnad

Neste fredag 1.november arrangerer Tur-o sin årlige avslutning for de som har gått turorientering.

Som vanlig trenger vi hjelp til å sette utover bord og stoler, selge diplom og merker, lodd, kaffe og vafler. Vi trenger også gevinster. Så let i loft og kjeller etter gamle gaver du aldri tok i bruk selv.

Det er fint om du gir tilbakemelding på facebook om du vil hjelpe til.
Hilsen Marit Bjørnevik.

Share

Stolpejakt i Bodø?

Styret har diskutert denne muligheten, og deler noe info.

Prosessen for å få det til, vil være at medlemmer ønsker at O-gruppa tar styringen på en slik etablering i Bodø. Vi må velge ett område/kart første året, fortrinnsvis sprintkart som dekker noe av marka.Kostnad for et område/kart med inntil 50 stolpeplasseringer er kr. 25.000,- + mva. Vi får i år dekket denne kostnaden (eks. mva) gjennom midler stiftelsen, Stolpejakten, har fått fra Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg har vi mulighet å få dekket inntil 20 kulturstolper maks. kr. 20.000,-

Er det medlemmer som vil jobbe med dette?

Les mer her: 2018-04-26 Stolpejakt

 

Share

Pakkedugnad turorientering

TURORIENTERING I BODØ

Heia alle o-løpere, aktive og ikke riktig så aktive!

Det innkalles herved til pakkedugnad for årets TurO-pakker til Bodøfolket. Pakkingen finner sted mandag 8. mai klokka 18:00 på Bodin VGS. Kaffe og noe å bite i er en selvfølge, og med mange flittige hender går det unna.

På vegne av turO-utvalget: Vel møtt!

Share

Pakkedugnad turorientering

Skrevet av Elisabeth Bergquist

Heia godtfolk! Det innkalles herved til pakkedugnad for årets TurO-pakker til Bodøfolket. Pakkingen finner sted mandag 9. mai klokka 18:00 på Bodin VGS. Kaffe og noe å bite i er en selvfølge, og med mange flittige hender går det unna Uttrykksikonet grin På vegne av turO-utvalget: Vel møtt!

Share

Ny fast nærløype i Mørkvedbukta

Skrevet av Marit Lunde

2016-04_bodosjoennaerkart

Nærkartet i Bodøsjøen

Som en del av turorienteringstilbudet står det faste løyper i Rensåsen, Bodøsjøen og Bremnes fort. I år blir det laget en ny fast nærløype i Mørkvedbukta.

Det er ikke så lett å finne disse kartene. De ligger ute på en egen nettside Orientering i Bodøskolen.

Les mer om årets turorienteringsopplegg på turo-sidene.

 

Share