Tur-o dugnad

Tur-o pakking på mandag 4. mai blir begrenset.

Torkel Irgens skriver:
Vi i tur-o utvalget har klargjort for årets sesong. Pga korona-situasjonen blir det dessverre ikke tradisjonsrik tur-o pakking i år. Vi vil ta smittevern hensyn, og derfor blir det kun tur-o utvalget som pakker konvoluttene.
I tillegg vil vi utfordre de av dere ungdommer/unge voksne som har mulighet, slik at vi tilsammen maks blir 12 stk. Fint hvis dere som har muligheten til å bli med, kan melde dere her på FB.

Vi hadde planlagt å pakke på Bodin vdg, slik vi «alltid» har gjort. Det får vi dessverre ikke lov til. Pakkingen er derfor flyttet til B&OI huset i Tennisveien 40. Mandag kl 1800.

Mange i den eldste generasjon er i risikogruppen, og vi vil derfor ikke utsette dere for noen risiko. I disse spesielle tider er ikke alltid så lett å vite hva som er mest riktig, men vi i tur-o utvalget velger å gjøre det slik, denne gangen.

Vi ønsker gjerne tips om nye bedrifter vi kan utfordre til å kjøpe inn tur-o konvolutter til sine ansatte, som et godt velferdstiltak.

Mange klubber, i varmere strøk, som allerede er i gang med årets sesong, forteller om rekordstor oppslutning om årets tur-o.
Det håper vi også😊.

Pga den spesielle situasjonen i år, blir det ikke klippetenger på postene, men en tresifret tall kode. Det blir registreringskort istedet for klippekort. Vi håper mange i år vil registrere seg digitalt på https://turorientering.no/bodo/

Vi trenger mange tur-o ambassadører, og ser frem til en flott tur-o sesong.

Share