Månedlige arkiver: august 2022

Nærkart med faste poster

Klubben har flere nærkart hvor det står faste poster. Oversikt over disse finnes på nettstedet www.orienteringibodoskolen.no/

Klubben holder også på med å utvide og oppdatere dette tilbudet, med nye områder som Bratten, Mørkvedlia, NPS-parken og Vågøynes, og ved Bodøsjøen, i Rensåsen og på Bestemorenga. Klubben har fått prosjektmilder til dette arbeidet.

Klubben inngikk også en avtale med den nedlagte o-gruppa i Fauske IL om slike stolper ved Finneid og Vestmyra skolene.

Share

Saltenkarusell 11-2022: Svartvatnet 23.august

Skrevet av Steve Samuelsen

Forhåndspåmelding: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16652

Velkommen til tirsdagsløp den 23 august. Start og mål er ved Svartvatnet på Rønvikfjellet/Keiservarden, like ved parkeringsplassen ved den forhenværende Turisthytta, se vedlagte kart.

Vi har en N-løype på 1,4 km, en C-løype på 2,0 km, en B-løype på 3,0 km, en A-kort løype på 4,5 km og en A-langløype på 6,7 km.

Løpsterrenget er mye brukt av byens befolkning, så man kan møte stier og tråkk som ikke er tegnet inn på kartet. Det er også en kraftlinje på kartet, men plassering av stolpene er ikke slik de er tegnet inn på kartet.

Det er fin værmelding for løpsdagen, så det må være lov å håpe på god deltakelse.

Påmeldingen via Eventor innen mandags kveld 😀

Hilsen løypelegger og løpsleder

Share

Downhill / nedoverbakke-oløp Klungset 16.august

Velkommen til nedoverbakke-orienteringsløp på Fauske / Klungset tirsdag 16.august. Start fra klokken 17:00. Siste start 18:30, husk at det er et stykke å gå til start, så du må være litt tidligere ute enn vanlig. Start i nærheten av Benkjevatnet, ca 150 moh. Dvs at det ikke bare blir nedoverbakke, bare at starten ligger en god del høyere enn mål. Parkering ved det gamle arsenalet (oppkjøring til Fauske kirkegård). Kart med parkering, samlingsplass og start kommer.

Vi tilbyr litt tidligere start pga Champions League-kvalifisering for Bodø/Glimt senere på dagen. Ønsker du å starte før 17:30 MÅ du være forhåndspåmeldt. Forhåndspåmelding: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16651

Legg merke til at vi ikke tilbyr den lengste løypen denne gangen (oppdateres snart i eventor). Løypelengder:

Det er ei felles A-løype på 4,5 km. Ellers ei B-løype på 3,3 km, og ei C-løype på 2,4. Disse har start ca 3 km nord for samlingsplassen. N-løype på 1,7 km har start ved gapahuken på samlingsplass. Fra parkering til samlingsplass er det nesten 1 km.

Løypelegger Åge Mohus skriver:

Det er ca 3 km å gå oppover til down-hill-start for a, b, og c-løypene. 
Fin mark med variert terreng. Kalkmark, furu- og granskog, myrer og en del godt bevokste halvåpen områder. Utfordrende NM-terreng med andre ord (NM her i 2016).
Viktig å passe på beina! Det er mange, både store og små groper (og grotter) her!
Velkommen til løp!

Share