Månedlige arkiver: august 2023

Saltenkarusell Bestemorenga 29.august

FORHÅNDSPÅMELDING I EVENTOR

Start og mål ved Bestemorstua. Vi har en N-løype på 1,3 km, en C-løype på 1,8 km, en B-løype på 3,0 km og to A-løyper på hhv 5,9 km og 4,0 km. Sistnevnte trykkes i både 1:10000 og 1:7500. Hensikten med to ulike målestokker på 4km er at mange som løper større løp møter kart med 1:10000. Da får man mer relevant trening hvis man velger den målestokken og ønsker distansen 4 km. Vi trykker godt med kart og håper på godt oppmøte også denne tirsdagen 😀. Påmelding i Eventor. Hilsen løpsleder og løypelegger.

Share

Resultater Saltenkarusell 9- heia 15.august

I dag har jeg fått oppgitt at to postenheter 146 og 147 var døde. Så alle får godkjent selv om de mangler.

I tillegg var post 41 feil plassert. Noen fant den og noen ikke, så begge A løypene burde kanskje vært annullert da det er ulikt hvor mye tid løperne har brukt før de løp videre.

Jeg har allikevel valgt å legge ut resultater, for da kan dere sammenligne strekktider osv. Så får dere heller la være å vektlegge sluttresultatet hvis dere vet dere brukte mye tid for å lete etter 41.

I A-6, dvs A-lang hadde alle vært innom 41 så der er koden og strekktiden med i resultatlisten.
I A-4, dvs A-kort hadde kun to vært innom 41, for disse har jeg slått tiden til 41 sammen med tiden til mål slik at alle strekktider blir sammenlignbare.

Her er resultatene:

Share