125 års jubileumsfest 14.des.2019

Bodø & Omegn Idrettsforening ble stifte 14.desember 1994 og er byens eldste idrettslag. I den anledning vil det bli en jubileumsfest lørdag 14.desember. Det er en egen jubileumsfestkomite som planlegger festen. De, hovedstyret i Allianselaget, samt lederne for klubbene , har hatt møte om opplegget.

Jubileumsfesten blir lørdag 14.desember i Folkets hus. Eksterne gjester og æresmedlemmer vil bli invitert, samt at det er mulig for klubbens medlemmer over 18 år til å melde seg på. Påmeldingsfristen er fredag 15.november, og gjøres til lailathje@icloud.com

Kuvertpris for de som vil delta bli ca 400 kr. Etter at påmeldingen er gjort, vil det bli sendt ut info om betaling. Det blir middag med musikk og underholdning.

Styret oppfordrer aktuelle medlemmer til å delta på jubileumsfesten.

For de som ikke kjenner historien, har vi sakset følgende fra arkivet:

Fleridrettslaget B&OI (Bodø og Omegns Idrætsforening, som ble stiftet 14.desember 1894) har fra 1993 vært organisert som et allianseidrettslag under navnet B&OI Allianseidrettslag.

Fra samme tidspunkt, og i henhold til allianseidrettslagets lov av 28.januar 1993, har de idrettslige aktivitetene som tidligere ble drevet i undergrupper i fleridrettslaget vært ivaretatt av disse fire idrettslagene:

  • B&OI Friidrett
  • B&OI Langrenn
  • B&OI Orientering
  • B&OI Turn

Disse idrettslagene har egne lover. De fem lagene som utgjør det vi uformelt kan kalle ”B&OI-alliansen” (B&OI Allianseidrettslag og de fire idrettslagene) er egne juridiske personer. Dette innebærer at det enkelte lag i alliansen står fullt ut ansvarlig for egne disposisjoner.

Share