Kategoriarkiv: nettsiden

Feil på hjemmesiden [fix]

Oppdatering2: Kalenderen skal nå være i orden.

Oppdatering: i uken før jul har det vært problemer med hjemmesiden. Det har ikke vært så lett for en «ufaglært» å finne ut av dette, men det ser ut som om feilen lå to steder. På serveren og i kalenderen. Sistnevnte er nå deaktivert, og websjefen får lete etter alternativer før sesongen begynner. Dersom noen opplever problemer eller forskyvninger på nettsiden blir jeg glad om jeg får beskjed om det.

Hei. Etter siste oppdatering av programvaren for hjemmesiden har noe skjedd, og siden virker ikke slik den skal. Jeg vet forløpig ikke grunnen.

Inntil videre vil nyheter postes som vanlig, men sidenmenyene er borte og grafikken er forskjøvet.

Julekalenderen er det ingenting i veien med. Klikk på bildet.

julekalender-med-24-julesokker-fra-maileg

Share

O-gruppas logo

De med skarpe øyne ser kanskje at logoen øverst på siden har endret seg litt. Den hvite fargen mellom ringene er fjernet, og fargene er justert noe. Takk til Per Dalhaug og Bamse Bjørseth.

Justert logo

Justert logo

Gammel logo

Gammel logo

Share

Mobilvennlig nettside

Websjefen har den siste tiden prøvd å gjøre nettsiden bedre tilpasset mobiltelefoner og nettbrett. Vi benytter et såkalt «responsive design» som gjør at nettsiden automatisk skjønner hvor du surfer fra, og gjør de nødvendige tilpasningene. Dette skjedde ikke på den gamle nettsiden.

Menylinje

Menylinje

Det ligger mye arbeid i små detaljer, og jeg har ikke fått til å gjøre alt perfekt. Sidekolonnen med kalender, fb- og insta-feed m.m. kommer nederst når du bruker mobiltelefonen. I tillegg vises ikke den nederste menyen med «resultater – rekrutter – turorientering» skikkelig fra håndholdte enheter. Denne menyen er derfor lagt til i sidekolonnen slik at du kommer til disse viktige sidene også når du surfer med mobilen. Se rød ring i bilde til høyre, slik den vises på nettsiden. På mobilen kommer denne nesten helt nederst.

Det er også laget noen snarveier (resultater og turorientering) under «Forsiden».

Noen vil nok fremdeles oppleve uhensiktsmessig oppsett også ved bruk av PC. Jeg har prøvd å tilpasse nettsiden slik at det ser ok ut for de fleste skjerminnstillinger. Men meld fra om dere opplever at noe er galt med visningen av nettsiden.

Share

Arrangørveiledning

Meny - Lagshåndboka - Arrangørveiledning

Meny – Lagshåndboka – Arrangørveiledning

Terminlista er offentliggjort, og de aller fleste løpene har fått tildelt løpsleder og løypeleggere. Noen er mer erfarne enn andre, noen har kanskje ikke gjort dette tidligere. Det finnes masse erfaring og kunnskap i B&OI om det å arrangere et orienteringsløp, det er mye å lære og ingen er utlærte.

Hjemmesiden kan til en viss grad være til hjelp. Under Lagshåndbokas meny finner du en «Arrangørveiledning» med noen undermenyer. Har skal det ligge en del nyttig informasjon om både det å lage løyper og det som skal skje under arrangementet. Ikke all informasjon er like oppdatert, men det meste er nyttig.

Share

Terminliste 2015

Forberedelser

En god og erfaren arrangørstab.

Terminlista for 2015 (tider og steder) er nå klar. Det jobbes ennå litt med løpsledere/løypeleggere, men Marit Johnsen melder at vi snart er i mål.

Terminlista ligger under «2015» i den nederste menylinja under «Terminliste – Resultatservice».

Alle løpene legges også inn i kalenderen, og vil etterhvert som løpet nærmer seg komme opp i «Aktiviteter neste 14 dager» i høyre sidekolonne. Det vil komme opp lenke til «google maps» slik at alle kan se på et kart hvor samlingsplass og start er.

Share

Medlemsinformasjon fra Styret våren 2015

Til alle medlemmer i B&OI orientering.

Bodø 21. februar 2015.

Takk for sist til dere alle som var på årsmøtet. Det var både hyggelig og inspirerende. Imponerende at så mange tar på seg ulike tillitsverv, og vil være med å gjøre en innsats for klubben også dette året og denne sesongen Vi i styret: Torkel Irgens – leder, Morten Selnes – nestleder, Janne Nilsen og Asgeir Jordbru – styremedlemmer, vil gjerne få informere om følgende tema.

Redesignet hjemmeside

https://bodo-orientering.no

Arne Kristian Nordhei har gjort og gjør en kjempeinnsats med hjemmesiden, og den har nå fått et helt nytt design. Her legges all info om det som skjer i klubben.Sjekk hjemmesiden ofte. Dette er vår viktigste kommunikasjonskanal om alt som skjer. De fleste nyhetene kommer også på vår facebookside.

Medlemskontingenten

– er uforandret fra 2014 (og 2013).

Se mer info på hjemmesida, under punkt om lagshåndboka, økonomi, medlemskap.

  • Familie – kr 600.-     HUSK Å MERKE MED NAVN HVEM MEDLEMSKAPET GJELDER
  • Hovedmedlem – kr 300.-
  • Ungdomsmedlem, rekrutt medlem – kr 200.-
  • Beløpet betales inn på konto: 0530 41 86862

Adresse: B&OI orientering, postboks 251, 8001 Bodø.

 

Medlemsinfo – Min idrett

https://minidrett.nif.no/Statics/About

Alle som er medlemmer i et idrettslag skal registrere seg i idrettsforbundets database. Medlemmer kan logge seg på denne basen via ”minidrett” på en enkel måte, Se nettstedet ovenfor.

Her registreres navn, adresse, mobil og mail. Disse dataene gjør at vi enkelt kan sende ut både mail og sms til dere ved behov.

Hele vårt medlemsregister er nå registrert i KlubbAdmin https://klubbadmin.nif.no/default.aspx med de medlemmer som var registrert i 2014. Dere må selv oppdatere de personlige dataene hvis der skjer endringer, f. eks hvis noen bytter mail (skjer ofte ved jobb skifte).

Vi anbefaler at dere registrerer en privat mail adresse, og ikke jobb mail. Hvis dere skulle glemme passordet, så kan dette enkelt sendes til den registrerte mail adressen.

Alle medlemsdata som er registrert av dere er tilgjengelig for den som er ansvarlig for medlemsregistreringen i vår klubb, dvs Frode Ikdahl (frode.ikdahl@signalbox.no).

Ta gjerne kontakt med han hvis dere har spørsmål om dette.

Registrert er tilgjengelig for den som er ansvarlig for medlemsregistreringen i vår klubb, dvs Frode Ikdahl så kan dette enkelt

NNM på ski  – dugnad

http://nnm2015.no

Vi har laget et eget skriv om dette: Dugnad ski-NNM 20-22. mars 2015

Nordland 3-dagers og KM helg 19-21. juni

http://nordland3dagers.weebly.com

Et av vårens høydepunkter blir Nordland 3 dagers på Fauske og i Sulitjelma. Sett av datoen.

Medlemsmøte onsdag 25. mars på Bodin vdg

(mer info kommer på hjemmesiden)

– med info om årets sesong

– med ide-dugnad om NM uka i 2016 – http://onm2016.wordpress.com

– med bestilling av klubb klær

– med info om Min idrett – medlemsregistrering

– med mer

 

Vi sees.

 

Hilsen styret

Ved Torkel Irgens

 

Share

Vaktlista

Vaktlista ligger ikke helt på samme sted som på den gamle nettsiden. Den er nå lagt under Lagshåndboka. Husk og noter dere når dere skal ha vakt. Dette er en dugnad som gir gode inntekter i klubbkassa uten særlig mye arbeid for medlemmene.

Legger ved noen stemningsbilder.

Share

B&OI orientering på Instagram

Følg oss på Instagram

Følg oss på Instagram

B&OI orientering er nå på Instagram. Navnet er bodo.orientering. Følg oss!

Foreløpig ligger det bare ett bilde på kontoen, men det kommer nok flere når sesongen er i gang. Litt ned på siden, i høyre kolonne, kan dere se at det er lagt til en «Instagram-feed» (samme prinsipp som facebook-feeden). Foreløpig ligger det bare bilder fra bodo.orientering der, men etter en oppgradering vil alle bilder med taggen «bodoorientering» vises i strømmen (#bodoorientering). Men dere kan ta taggen i bruk først som sist.

Share