Saltenkarusellen 3-2021: Evjen (sør for Saltstraumen)

Tirsdag 18.mai arrangerer Tverlandet IL årets tredje Saltenkarusell. Start fra 18:00 – 19:00.

Opplegg som vanlig. Forhåndspåmelding via Eventor.

Start fra 18:00 til 19:00. Evjen er et lite stykke sør for Saltstraumen. For mange av oss er dette et helt nytt område å løpe o-løp, som jo selvsagt er veldig spennende. Mer info fra arrangør Håvard Berg under. Han har også lagt ut to smakebiter fra terrenget/kartet.

«På løpet på tirsdag er det viktig å være nøyaktig med parkeringa – da veien for det meste er for smal til å parkere langs. Det er to parkeringer – en ved Vanntårnet (noen hundre meter å gå)- se kartbilde nedenfor og en litt lengre ned langs veien mot Evjen som greie grunneiere har gitt oss lov til å bruke – med anvisning gjennom skogen til arena. Det vil være parkeringsvakt som hjelper til 🙂. Velkommen til historiens første løp i dette området«.

Parkering
Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.