Saltenkarusell 2 – 2021: Tverlandsmarka

Så er det klart for årets andre Saltenkarusell, 11.mai, med start fra 18-19:00. Vi oppfordrer sterkt til forhåndspåmelding i Eventor, både for å unngå trengsel og kø ved samlingsplass (korona-tiltak), men også for å lette arbeidet med resultatlister.

Stedet er Tverlandsmarka, med oppsatt start fra Vanntårnet. Opplegget blir nesten som normalt, men med mellomdistansepreg.

Løypelegger Marte Fallbakken Berge forteller. Terrenget kan ellers på året fremstå som tett, men nå drar vi nytten av nordnorsk vår som byr opp til relativt god sikt og grei løpbarhet. Kartet er nylig oppdatert. Målestokk 1:7500 på de to lengste løypene, 1:5000 på de to korteste.

Løypene: A: 3,9 km. B: 2,6 km. C: 1,8 km. N: 1,4 km

Fri start kl. 18-19. Vi oppfordrer av smittevernhensyn til at hele startintervallet benyttes! Oppmøte hvor mål er markert på bildet. Det er begrensede muligheter for parkering ved samlingsplass. Det oppfordres til samkjøring! Oppe ved samlingsplassen må kun parkeringsplassene på oversiden av veien benyttes (se P). Vær obs på at enkelte av plassene er private. Det vil også være mulig å parkere lengre unna, se kartutsnittet. Gangavstand fra disse parkeringsmulighetene vil være 800m. Husk å melde dere på før mandag kl. 22!

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.