Nord-norsk mesterskap på Mo 17. og 18. juni – blir vi største klubb?

Fjorårets stafett start med B&OI løpere ut i front

På facebook er det laget egen gruppe med info om NNM, men vet at ikke alle nås på den måten.  Så gjentar infoen her.

Den klubb bestilte overnattingen blir på Gruben Ungdomsskole. Arild Hegreberg er reiseleder. Vi må bruke privatbiler, så begynn å planlegge kjøring og samkjøring.

Innbydelsen er lagt ut i eventor og der melder du deg også på.  Påmeldingsfristen er 11.juni, men meld deg gjerne på så tidlig som mulig slik at reiseleder ser hvor mange som skal være med.   http://eventor.orientering.no/Events/Show/8415.

Klubbens mål har ofte vært å være største klubb i antall deltakere i NNM. Håper du bidrar til at vi klarer det.  Husk at NNM har klasser for alle fra de ferskeste rekruttene via racerklassene til veteranklasser. Der er også N- og C-løype for sjåførforeldre som vil prøve seg i skogen og comebackløpere

Har du spørsmål så ta kontakt med reiseleder Arild.

 

Share