Nattløp VATNLIA 4. oktober.

Årets siste løp på terminlista går fra Vatnlia, IKKE Bestemorenga som tidligere annonsert. Løpet vil bli arrangert som FELLESSTART med gafling. En annerledes måte å løpe nattorientering på som kan være vel så gøy som å løpe alene!

PÅMELDING I EVENTOR.

Det vil bli tilbudt 2 løyper, en lengre A-løype på ca. 4 km samt en nedkortet og noe enklere løype som er en mellomting av A og B-nivå. Noen krevende poster, mens andre er relativt enkle.

Arena vil være ved foten av siste bakken opp til Vatnlia leirskole. Parkering skjer like før avkjøring til leirskolen på venstre side av veien. Herfra er det bare å følge veien opp mot leirskolen og du vil komme til arena. Fellesstarten vil gå ca. kl. 19.45 og vi anbefaler derfor at alle er klare ferdig skiftet på arena kl. 19.30 da vi må løpe et lite stykke samlet til start.

Velkommen til et morsomt og litt annerledes nattløp! 🙂

Share