Kategoriarkiv: klubbmesterskap

Resultater Klubbmesterskap Sagelva 5.9.2023

Årets klubbmesterskap med omvendt jaktstart ble i kveld arrangert i Sagelva med Martin Hoset som løypelegger og Sverre Bjørseth som løpsleder.

I øsende regnvær stilte 25 tøffinger til start.

Anna Elisabeth Skålsvik kom først i mål og ble klubbmester.

Her er kveldens resultatliste for klubbmesterskapet:


Her er anvendt tider i dag med strekktider:

Share

Resultater klubbmesterskap/PRIO Heggmoen 6.9.2022

Årets klubbmesterskap – første mann til mål- løpet ble arrangert på Heggmoen i dag med Joar som løypelegger og Marte som løpsleder.

Årets klubbmester ble Steve Samuelsen

Klubbmester Steve og Anna som ble nr 3

Under er resultatene fra klubbmesterskapet.

Strekktidene finner du her:

Share

Klubbmesterskap 6.september på Heggmoen

Oppdatert 5.9 med startliste

Løpsleder Marte gir følgende info:

På tirsdag skal årets klubbmester kåres!

Løpet finner sted i Heggmoen, med arena på Heggmoen kraftverk. Parkering skjer på den store parkeringsplassen på motsatt side av veien for kraftverket.

Løypelengden er 3,7 km og vanskelighetsgraden tilpasset fra 13 år og oppover.Det vil være et eget tilbud til N/C-løperne. Bildet under viser veien til start.

Startlister kommer i løpet av morgendagen, så følg med!
Løpet gjennomføres som vanlig i omvendt jaktstart, og første B&OI’er i mål går av med den jeve tittelen som klubbmester 2022!

For de som ikke har deltatt på eller hørt om klubbmesterskapet tidligere: Det lages en startliste ut fra hvordan man har løpt på tidligere saltenkaruseller. Det er derfor ikke fri start som på de ordinære løpene. Alle løper samme løype. De antatt sterkeste løperne starter til slutt, og startrekkefølge og -intervall gjør at alle i teorien skal kunne komme først i mål og bli klubbmester!


Vel møtt!

Share

Klubbmesterskapet 2021 – 7. september

Førstkommende tirsdag, 7.september, er det klart for årets morsomste løp, klubbmesterskapet – eller som det også kalles – «Alle kan vinne løpet».

Martin Hoset og Anders Kure har laget startliste ut fra SRI-beregninger. Kort sagt er startlisten beregnet ut fra nivået man har holdt i år, og første mann eller kvinne i mål vinner.

Startliste: (kan justeres, følg med på facebook), se nedlastbar excelfil under. Der ligger det også en kort forklaring hva som ligger bak beregningene.

Arena er Vanntårnet på Mørkved. Lengde: 3.2 km. Oppmøte i god tid før ditt starttidspunkt.
Det blir også N- og C- løype. Ingen forhåndspåmelding!

Sett av dagen, mer info kommer når det nærmer seg😊

Bamse har blitt klubbmester før, klarer han å gjenta bedriften?

Adelskalender og info til nye løpere:

1 løype/klasse felles for alle fra og med 13 år og opp. 3,2 km. Omvendt jaktstart etter SRI, de beste starter til slutt. Første løper i mål vinner. Det blir spennende og tett mot slutten! Du finner starttida di i excelfila på sida her. Ta kontakt om du ikke står på lista. Åpent for alle løpere, men beste B&OIer vinner den tradisjonelle premien (du har vel betalt kontigent?). Vanntårnet på Mørkved, diverse parkeringsmuligheter, men ikke mange helt nært – på Bodin vgs vil det alltid være plasser. Det blir også alminnelige C- og N-løyper. Flott om «alle» bruker tracking på klokke eller telefon (f.eks. Livelox), da kan hele det spennende løpet sees i repeat på Livelox etterpå! For nysgjerrige legger jeg ved forklaring på Salten Ranking Indeks (SRI) og Adelskalenderen for alle klubbmesterskapene fra 2007.

Share

KLUBBMESTERSKAP 8.SEPTEMBER

Da er det klart for høstens vakreste eventyr: klubbmesterskapet. I år med en ny vri!

Oppdatert informasjon mandag:

Parkering nordvest for idrettsbanen, deretter ca 500 meter å gå til arena ( = mål). 200 meter å gå til start (rød tverrstrek på kartet).Oppvarmingsområde er mellom arena og start.

Torkel Irgens, løypelegger, skriver: «Alle kan vinne løpet» nærmer seg, husk påmelding i kveld. Dette er et av årets artigste løp. Terrenget er nydelig, vakkert og variert. Løypelegger er Håvard Wedege og undertegnede. C og N løype, i tillegg til «alle kan vinne» løypa. Arena blir ved gapahuken like innenfor den gamle idrettsbanen. Her kan dere legge skiftetøy tørt under tak. For å komme til arena: Følg den nordlige kanten av idrettsbanen fra p-plass, og følg videre stien til venstre i enden av banen. Over en bro, og ta så til høyre i stikrysset på turstien. For å komme til parkering: ta av rundkjøringen på Tverlandet ved den nye Coop Ekstra. Følg veien høyre, forbi Løding skole (bak Coop) og videre gjennom Kringla boligfelt. Kjør under jernbanen, og ta til høyre like etter passering av jernbanen. Parkering ved klubbhuset ved idrettsbanen.Vi sees.

Anders Kure, biologisk kalkulator, skriver: O-rakelet har ved hjelp av en kopp varm kakao og excel funnet fram til den hemmelige idealtiden dere bør etterstrebe å treffe i mål for å bli klubbmester. Vi kan røpe at den er et tilfeldig sted mellom 18:20 og 18:40 (som vanlig i prio-løpene). Første starttid (PRI-indeks 220) blir noen minutter før 17:30, mens de sist startende kanskje må vente til over 18:00. Løypa er kort i år, ca 2,9 km. Moderat stigning (ca 40 m / km). Variert løpbarhet, men en god del er lettløpt. Da må du bare bestemme deg for hvilken indeks du satser på i morgen, og eventuelt legge en strategi for å treffe den. «Kjenn deg selv» er mottoet fra Delfi. Du kan bestemme deg i morgen, der og da. Du kan for så vidt starte når som helst, og ikke bare på runde 5er-indekser. PREMIER: klubbmesterskaphåndkle til best kjenn-deg-selver, liten ekstrapremie til beste kjenn-deg-selver som ikke er B&OI-medlem, og trøstepremie til den som spurter aller først i mål (å komme først i mål blir man neppe klubbmester på). Og en sjokolade til den som kommer aller sist i mål. Det er også C- og N-løyper.

Gammel info:

Klubbmesterskapet 8.september: utførlig informasjon er lagt på hjemmesida til klubben (under Arkiv – Klubbmesterskap), https://bodo-orientering.no/?page_id=1299. Der er generell informasjon, beskrivelse av hvordan du anslår din egen PRI-indeks, og en del detaljer og historie (og alle de gamle prio-løypene til å mimre over). Du kan få oversikt over dine historiske indekser ved å kontakte meg (Anders Kure). Årets løp går fra idrettsbanen på Tverlandet. Det er selvfølgelig også åpent for ikke-medlemmer, men bare B&OIere kan vinne klubbmesterskapspremien.

Share

Resultater PRIO/Klubbmesterskap 10.sept 2019

Erlend Holter Nilssen holdt unna og ble årets klubbmester.
Her legges ut resultatliste rangert på måltid. Dette som er den offisielle resultatlisten. I tillegg legges ut strekktidsliste som viser faktisk anvendt til til den enkelte samt resultater for N og C -løypa

Fornøyd klubbmester
Share

KLUBBMESTERSKAP 2019

Foreløpig informasjon fra løypelegger Anders Kure:

Tirsdag er det endelig prioløp og klubbmesterskap. Alle kan kanskje vinne! Jaktstart, de beste starter sist. Samme løype for alle fra 13 år. Startliste med individuelle starttider, og flere detaljer kommer søndag kveld. Åpent for alle klubber, men premien er til beste B&OIer. (Du har vel betalt kontingenten?)

Starttider:

Premien
Terrenget
Share

Resultater PRIO – Klubbmesterskap Arlia 12.september

Leif Magne ble årets klubbmester , men han måtte se 3 «fremmed løpere» foran seg i mål.

Her er offisiell resultatliste, som viser målgangstid og plassering i klubbmesterskapet:

Prio -Klubbmesterskap resultatliste

Her er resultatliste med faktisk anvendte tider for alle løpere. (N- og C- løypa er også her):

PriO-Klubbmesterskap_Strekk

 

 

Share