Klubbmesterskapet 2021 – 7. september

Førstkommende tirsdag, 7.september, er det klart for årets morsomste løp, klubbmesterskapet – eller som det også kalles – «Alle kan vinne løpet».

Martin Hoset og Anders Kure har laget startliste ut fra SRI-beregninger. Kort sagt er startlisten beregnet ut fra nivået man har holdt i år, og første mann eller kvinne i mål vinner.

Startliste: (kan justeres, følg med på facebook), se nedlastbar excelfil under. Der ligger det også en kort forklaring hva som ligger bak beregningene.

Arena er Vanntårnet på Mørkved. Lengde: 3.2 km. Oppmøte i god tid før ditt starttidspunkt.
Det blir også N- og C- løype. Ingen forhåndspåmelding!

Sett av dagen, mer info kommer når det nærmer seg😊

Bamse har blitt klubbmester før, klarer han å gjenta bedriften?

Adelskalender og info til nye løpere:

1 løype/klasse felles for alle fra og med 13 år og opp. 3,2 km. Omvendt jaktstart etter SRI, de beste starter til slutt. Første løper i mål vinner. Det blir spennende og tett mot slutten! Du finner starttida di i excelfila på sida her. Ta kontakt om du ikke står på lista. Åpent for alle løpere, men beste B&OIer vinner den tradisjonelle premien (du har vel betalt kontigent?). Vanntårnet på Mørkved, diverse parkeringsmuligheter, men ikke mange helt nært – på Bodin vgs vil det alltid være plasser. Det blir også alminnelige C- og N-løyper. Flott om «alle» bruker tracking på klokke eller telefon (f.eks. Livelox), da kan hele det spennende løpet sees i repeat på Livelox etterpå! For nysgjerrige legger jeg ved forklaring på Salten Ranking Indeks (SRI) og Adelskalenderen for alle klubbmesterskapene fra 2007.

Share