Skoda «Enyjakt»

Skrevet av Torkel Irgens. Lørdag 25. juni kl 11-14 er vi i B&OI invitert til å delta på Skoda Enyjakt. En aktivitetsdag arrangert av Sulland i Bodø. Skoda er generalsponsor for Norsk orientering. Vi er blitt oppfordret til å samarbeide også lokalt, og over hele landet vil det nå i sommer bli aktivitetsdager med Enyjakt. Per Rekkedal og jeg har deltatt på et hyggelig planleggingsmøte med Henning Arnesen, daglig leder hos Volkswagen Sulland Bodø.

Vi vil bruke Stolpejakten som aktivitetsløype, slik at de som deltar selv kan velge antall og rekkefølge. I tillegg bruker vi de natursti oppleggene vi har i bua. Det blir salg av turO konvolutter. Vi vil veilede i bruk av kart og kompass, og bruk av turO Appen.

Vi trenger noen som har tid og lyst å bli med. Arena blir ved Sulland, Gamle Riksvei 15. De ordner med kaffe og grillmat, i tillegg til fine deltaker premier. Velkommen til en hyggelig aktivitetsdag hos Sulland, der vi kan invitere flere til å bli kjent med Stolpejakten i Bodø og Turorientering.

Ta kontakt med Torkel Irgens om du kan hjelpe til.

Share

About Arne Kristian Nordhei

websjef bodo-orientering.no

Comments are closed.